PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
SÜT VE BESİ İŞLETMELERİNİZDE EN ÇOK KARŞILAŞTIĞINIZ SAĞLIK SORUNLARI NELERDİR?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 888914" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: SÜT VE BESİ İŞLETMELERİNİZDE EN ÇOK KARŞILAŞTIĞINIZ SAĞLIK SORUNLARI NELERDİR?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>İsmail abi bende bu gezinti olayına taktım üçbir tarafım Mısır ekiliyor yılda en fazla 1 ay dışarı sala biliyorum onun haricinde 1000 Metrekare gezinti alanı bıraktım hayvanlara ama onuda biraz kısaltmam gerekecek benim toplam alanım biraz dar ,1 aylık süre zarfında inekleri ve koyunları sabah 10:00-18:00 aralarında durmadan acık arazide güdüyorum dedigin gibi cok faydasını görüyorum özelikle tırnak hastalıkalrı gibi unsurlarla daha hiç karşılaşmadım işallah da karşılaşmam,tabi bu 1 aylık gezinti süresinde hayvanlar aşırı mısır tüketiyor buda otamatikman Gübreye yansıyor sapsarı mısırları gözle göre biliyoruz eritemiyor hayvanlar acaba bi mahsuru olurmu gerce 2 yılzarfında bi sorunla karşılaşmadım sadece koyunlarda dikkat ediyorum aşırı bişişkinlik oluyor sonraki aylarda bu aşırı göbeklilik düzeliyor...</p><p>Nail abi cim size ismail abiye 2 ci sorum benim ahırım 4 odalı tek parça ve kış aylarında hava sirkülasyanunu ayarlamaya çalışıyorum ama kış aylarında önceki deneyimlerime göz önüne alarak açıkcası korku halindeyim şimdiye kadar 2 Bıza 4 Kuzu öldürdüm yanlış bakımdan dolayı...</p><p>acaba diyorum ahıra nasıl bi denge kura bilirim ,rüzgar almayan tarafda 2 kapı açık bırakıyorum tabi bu ineklerin bulunduğu büyük odaya fazla yansımıyor, camlar da tam ters tarafda onu açık bıraktıgım dada aşırı bi sovuk oluyor yada ceyran yapıyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 888914, member: 51940"] [b]Ynt: SÜT VE BESİ İŞLETMELERİNİZDE EN ÇOK KARŞILAŞTIĞINIZ SAĞLIK SORUNLARI NELERDİR?[/b] İsmail abi bende bu gezinti olayına taktım üçbir tarafım Mısır ekiliyor yılda en fazla 1 ay dışarı sala biliyorum onun haricinde 1000 Metrekare gezinti alanı bıraktım hayvanlara ama onuda biraz kısaltmam gerekecek benim toplam alanım biraz dar ,1 aylık süre zarfında inekleri ve koyunları sabah 10:00-18:00 aralarında durmadan acık arazide güdüyorum dedigin gibi cok faydasını görüyorum özelikle tırnak hastalıkalrı gibi unsurlarla daha hiç karşılaşmadım işallah da karşılaşmam,tabi bu 1 aylık gezinti süresinde hayvanlar aşırı mısır tüketiyor buda otamatikman Gübreye yansıyor sapsarı mısırları gözle göre biliyoruz eritemiyor hayvanlar acaba bi mahsuru olurmu gerce 2 yılzarfında bi sorunla karşılaşmadım sadece koyunlarda dikkat ediyorum aşırı bişişkinlik oluyor sonraki aylarda bu aşırı göbeklilik düzeliyor... Nail abi cim size ismail abiye 2 ci sorum benim ahırım 4 odalı tek parça ve kış aylarında hava sirkülasyanunu ayarlamaya çalışıyorum ama kış aylarında önceki deneyimlerime göz önüne alarak açıkcası korku halindeyim şimdiye kadar 2 Bıza 4 Kuzu öldürdüm yanlış bakımdan dolayı... acaba diyorum ahıra nasıl bi denge kura bilirim ,rüzgar almayan tarafda 2 kapı açık bırakıyorum tabi bu ineklerin bulunduğu büyük odaya fazla yansımıyor, camlar da tam ters tarafda onu açık bıraktıgım dada aşırı bi sovuk oluyor yada ceyran yapıyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
SÜT VE BESİ İŞLETMELERİNİZDE EN ÇOK KARŞILAŞTIĞINIZ SAĞLIK SORUNLARI NELERDİR?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt