PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt ve Et Fiyatları Hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 1360351" data-attributes="member: 33105"><p>Yıl 2010 yada 2011 askerdeyim izne geldim Anayurt ta trakkulup geneleksel toplantısına katıldım. Rahmetli Nail abi ile sohbet ederken dönüşde 0 dan hayvancılığa başlamaktan bahsettim. Kabaca bi hesap yaptı o günün parası ile aylığım asgari ücrete gelmiyordu. Bağkur v.s gibi ince hesaplar yoktu içinde ve o dönemler altın cağını yaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam hayvancılık. Nail abi asgari ücretle çalış demedi ama calışıp 30 koyun baksan boş vaktinde daha fazla kazanırsın demişti. Hayvancılık yapamadım ama tarımı da bırakmadım. Teşekkürler Nail abi ileriyi görebilmek önemli.</p><p>Küçük esnafında farkı yok memurunda işcinin de hepimiz cebimizdeki ile rafımızdaki ile ağırımızdaki ile eriyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 1360351, member: 33105"] Yıl 2010 yada 2011 askerdeyim izne geldim Anayurt ta trakkulup geneleksel toplantısına katıldım. Rahmetli Nail abi ile sohbet ederken dönüşde 0 dan hayvancılığa başlamaktan bahsettim. Kabaca bi hesap yaptı o günün parası ile aylığım asgari ücrete gelmiyordu. Bağkur v.s gibi ince hesaplar yoktu içinde ve o dönemler altın cağını yaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam hayvancılık. Nail abi asgari ücretle çalış demedi ama calışıp 30 koyun baksan boş vaktinde daha fazla kazanırsın demişti. Hayvancılık yapamadım ama tarımı da bırakmadım. Teşekkürler Nail abi ileriyi görebilmek önemli. Küçük esnafında farkı yok memurunda işcinin de hepimiz cebimizdeki ile rafımızdaki ile ağırımızdaki ile eriyoruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt ve Et Fiyatları Hk.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt