PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
SütBank/DanaBank/DanaKreş Bilgisi Olan Var Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIvrak" data-source="post: 1102990" data-attributes="member: 57173"><p>Bu tip sistemlere giren bir çok tanıdığımın hepsi de çok memnun. Üstelik banka kredisi çekip, çektiği kredi ile hayvan alıp sisteme girip 3-4 sene sonunda havadan para sahibi olanı da biliyorum, 3 yıl sisteme dahil olup insanlara para kazandırdıktan sonra sistemden atılanı da biliyorum. Çünkü çiftlik sahibinin artık ihtiyacı olmuyor o kadar çok büyüyor ki.</p><p></p><p>48 aylık 50000 tl ihtiyaç kredisi çekelim. Aylık ödemesi 1409 tl. Bu çektiğimiz kredi ile 7 tane 7000 tl den inek alalım. Bir inek 200 tl 7 inek 1400 tl para kazandırıyor mu bu sistemde. 4 yıl süt parası krediyi öder. 4 yıl sonunda sistemden çıkarsınız ve 50000 tl nizi alırsınız. Güvenilir bir işletmeci bulduktan sonra sıkıntı yok. Herkes dolandırıcı değil.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIvrak, post: 1102990, member: 57173"] Bu tip sistemlere giren bir çok tanıdığımın hepsi de çok memnun. Üstelik banka kredisi çekip, çektiği kredi ile hayvan alıp sisteme girip 3-4 sene sonunda havadan para sahibi olanı da biliyorum, 3 yıl sisteme dahil olup insanlara para kazandırdıktan sonra sistemden atılanı da biliyorum. Çünkü çiftlik sahibinin artık ihtiyacı olmuyor o kadar çok büyüyor ki. 48 aylık 50000 tl ihtiyaç kredisi çekelim. Aylık ödemesi 1409 tl. Bu çektiğimiz kredi ile 7 tane 7000 tl den inek alalım. Bir inek 200 tl 7 inek 1400 tl para kazandırıyor mu bu sistemde. 4 yıl süt parası krediyi öder. 4 yıl sonunda sistemden çıkarsınız ve 50000 tl nizi alırsınız. Güvenilir bir işletmeci bulduktan sonra sıkıntı yok. Herkes dolandırıcı değil. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
SütBank/DanaBank/DanaKreş Bilgisi Olan Var Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt