PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Sütçülük Yatırımına Girerken?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gtasyurek" data-source="post: 383052" data-attributes="member: 31220"><p>Merhaba arkadaşlar. Ben izmirden Gökşah. Devletin verdiği teşviklerden yararlanarak bir süt üretim yeri açmak istiyorum. Bunun için biraz araştırma yaptım ancak kafam oldukça karışık.</p><p></p><p>epey teferruatlı bir iş.</p><p></p><p>Benim bu iş için arazim yok. Milli Emlak yatırım için arazi tahsis ediyormuş. Ziraat bankası da kredi veriyormuş.</p><p></p><p>Bu işler nasıl yapılır bilemiyorum.</p><p></p><p>Milli emlaktan uygun araziyi tenin etmek için ne gerekli kime gitmeliyim? </p><p></p><p>Yatırım Teşvik Belgesi gerekiyor diye okumuştum. Nereden alınıyor? Herkese veriyorlar mı?</p><p></p><p>Ben 30 büyük baş hayvan ile sütçülüğr girmek istiyorum. Daha önce deneyimi olmayan biri için 30 ineklik sürü fazla olur mu?</p><p></p><p>Arazi ve kredi baş vuruları için ne tür masraflar gerektiği hakkında bilgisi olan payşırsa çok makbule geçecek. milli emlakın sitesinden bakıyorum ama açıklamaları sanki anlamayalım diye yazmışlar.</p><p></p><p>nerden başlamalı ne yapmalı?</p><p></p><p>Çok teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gtasyurek, post: 383052, member: 31220"] Merhaba arkadaşlar. Ben izmirden Gökşah. Devletin verdiği teşviklerden yararlanarak bir süt üretim yeri açmak istiyorum. Bunun için biraz araştırma yaptım ancak kafam oldukça karışık. epey teferruatlı bir iş. Benim bu iş için arazim yok. Milli Emlak yatırım için arazi tahsis ediyormuş. Ziraat bankası da kredi veriyormuş. Bu işler nasıl yapılır bilemiyorum. Milli emlaktan uygun araziyi tenin etmek için ne gerekli kime gitmeliyim? Yatırım Teşvik Belgesi gerekiyor diye okumuştum. Nereden alınıyor? Herkese veriyorlar mı? Ben 30 büyük baş hayvan ile sütçülüğr girmek istiyorum. Daha önce deneyimi olmayan biri için 30 ineklik sürü fazla olur mu? Arazi ve kredi baş vuruları için ne tür masraflar gerektiği hakkında bilgisi olan payşırsa çok makbule geçecek. milli emlakın sitesinden bakıyorum ama açıklamaları sanki anlamayalım diye yazmışlar. nerden başlamalı ne yapmalı? Çok teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Sütçülük Yatırımına Girerken?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt