PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Sütün sağlıklısı makbul
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 773348" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Sütün sağlıklısı makbul</strong></p><p></p><p>21 aralık yılın en uzun gecesi,bu gece ,süt işinde vakit çok önemli günü ikiye bölmek 12 +12 çok önemli 21 haziran en uzun gün, eğer bu vakti iyi dengeleyemez isek, süt işimiz ve sütümüz kaliteli olmaz hayvanada yok yere zahmet veririz.Sabah 6-7 gibi sağıyorsak akşamda 6-7 gibi sağmalı.</p><p>Benim kendi soğutmam yok ama 10 dakkika içinde sabah, akşam , süt koop. soğutmasına götürüyorum sütü.</p><p>Tabi önemli konulardan biri yem yediği yattığı ve sağıldığı yerin ayrı olması, sağıldığı yerin ayrı olması, çok önemli hijyen ve kalite için, vede sütün hemen 4 derecede soğutulması önemli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 773348, member: 25443"] [b]Ynt: Sütün sağlıklısı makbul[/b] 21 aralık yılın en uzun gecesi,bu gece ,süt işinde vakit çok önemli günü ikiye bölmek 12 +12 çok önemli 21 haziran en uzun gün, eğer bu vakti iyi dengeleyemez isek, süt işimiz ve sütümüz kaliteli olmaz hayvanada yok yere zahmet veririz.Sabah 6-7 gibi sağıyorsak akşamda 6-7 gibi sağmalı. Benim kendi soğutmam yok ama 10 dakkika içinde sabah, akşam , süt koop. soğutmasına götürüyorum sütü. Tabi önemli konulardan biri yem yediği yattığı ve sağıldığı yerin ayrı olması, sağıldığı yerin ayrı olması, çok önemli hijyen ve kalite için, vede sütün hemen 4 derecede soğutulması önemli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Sütün sağlıklısı makbul
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt