PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
T 115 max hakkında yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 1115817" data-attributes="member: 28829"><p>Aradım ustam aramadım değil yardımcı olacağına oraya git buraya git diyip duruyor. Ben hem iim görülsüm hem traktörüm yenilensin diye uğraşıyom... işimi görmedii için beni deniz banka bulaştırmaya çalışıyo. Hem deniz bankadan aff edersin kazık yiyecem hem işim görülmeyecek... o yüzden hem işimi görene hemde iini gören adama bakarım. Şimdiye kadar aradığım bayilerden sadece tamam hallederiz diyen.</p><p></p><p>Erkunt,yok demedi.</p><p>Mccormick bayisi yok demedi,</p><p>Deutz fahr bayisi tamm gelin halledek dedi. Sağolsunlar. </p><p>Artık bu üçünden son konuştuğum erkunt bana baya bir indirim yaptı sağolsun. </p><p> Deutzda kampanya var ama satılmayan 2016 ları satmaya çalışıyor. </p><p> Mccormick opsiyon sunmuyor t 115 leri ön kepçe joistikli satıyor ama ön kepçe yok. Sadece joistik kolu var.Yani hiç bir zaman işime yaramayacak 20 25 bin boş yere verip almayacamda. O yüzden opsiyonuda yokmuş hepsinde varmış. T115 t 110 bu modellere o joistik için bir sürü para istiyorlar. Çıkartsalar belki 7 8 bin tl daha inecek. Kar kar kardır krdan zarar olmaz. O yüzden bu da beni </p><p>Erkunt almama zorluyor. Ahh erkun ah. Ne olurdu power şhifti koydun power şhuttleyide koyaydın... sana kim diyecekti powe şhuttleyi kimden aldında koydun. Motor alıyon şanzuman alıyon difransiyel alıyon kim ne diyordu da poweşhuttle içinde diyeydi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 1115817, member: 28829"] Aradım ustam aramadım değil yardımcı olacağına oraya git buraya git diyip duruyor. Ben hem iim görülsüm hem traktörüm yenilensin diye uğraşıyom... işimi görmedii için beni deniz banka bulaştırmaya çalışıyo. Hem deniz bankadan aff edersin kazık yiyecem hem işim görülmeyecek... o yüzden hem işimi görene hemde iini gören adama bakarım. Şimdiye kadar aradığım bayilerden sadece tamam hallederiz diyen. Erkunt,yok demedi. Mccormick bayisi yok demedi, Deutz fahr bayisi tamm gelin halledek dedi. Sağolsunlar. Artık bu üçünden son konuştuğum erkunt bana baya bir indirim yaptı sağolsun. Deutzda kampanya var ama satılmayan 2016 ları satmaya çalışıyor. Mccormick opsiyon sunmuyor t 115 leri ön kepçe joistikli satıyor ama ön kepçe yok. Sadece joistik kolu var.Yani hiç bir zaman işime yaramayacak 20 25 bin boş yere verip almayacamda. O yüzden opsiyonuda yokmuş hepsinde varmış. T115 t 110 bu modellere o joistik için bir sürü para istiyorlar. Çıkartsalar belki 7 8 bin tl daha inecek. Kar kar kardır krdan zarar olmaz. O yüzden bu da beni Erkunt almama zorluyor. Ahh erkun ah. Ne olurdu power şhifti koydun power şhuttleyide koyaydın... sana kim diyecekti powe şhuttleyi kimden aldında koydun. Motor alıyon şanzuman alıyon difransiyel alıyon kim ne diyordu da poweşhuttle içinde diyeydi... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
T 115 max hakkında yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt