PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Taban Gübre Çeşitlerini ve Miktarlarını Nasıl Belirliyorsunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Tutan Kamon" data-source="post: 1298612" data-attributes="member: 80940"><p>Merhaba , Eskişehirde yağlık çekirdekte gübreleme nasıl olmalı . Toprak altı 20 kilo Dap ile başlayıp 10 Kilo AS , 25 kilo Üre üst gübre sallayıp çiçeklenme döneminde de 10 kilo Potasyum Sülfat versek yağmurlama ile nasıl olur sizce ? yada farklı bir önerisi olan varmı arkadaşlar 3 kez yağmurlama ile sulamayı düşünüyorum . Önerilerinizi bekliyorum </p><p>Saygılar ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tutan Kamon, post: 1298612, member: 80940"] Merhaba , Eskişehirde yağlık çekirdekte gübreleme nasıl olmalı . Toprak altı 20 kilo Dap ile başlayıp 10 Kilo AS , 25 kilo Üre üst gübre sallayıp çiçeklenme döneminde de 10 kilo Potasyum Sülfat versek yağmurlama ile nasıl olur sizce ? yada farklı bir önerisi olan varmı arkadaşlar 3 kez yağmurlama ile sulamayı düşünüyorum . Önerilerinizi bekliyorum Saygılar ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Taban Gübre Çeşitlerini ve Miktarlarını Nasıl Belirliyorsunuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt