PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Taban Gübre Çeşitlerini ve Miktarlarını Nasıl Belirliyorsunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MASAY" data-source="post: 1299063" data-attributes="member: 73494"><p>ben bir kaç yıldır kullanıyorum..faydasını gördüm..hümik asiti direk toprağa uygulama, leonardit toprağını tarlaya serme ve tohumları hümik asit ile kaplama gibi yöntemleri var..kullacanacaksan kaliteli bir malzeme kullan derim..ama tabi bunları her yıl kullanman lazım ve faydasını da 2. yıldan itibaren görmeye başladım ben...biraz sabır ve emek işi..tarla seninse her yıl kullan orta ve uzun vadede faydasını mutlaka görürsün...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MASAY, post: 1299063, member: 73494"] ben bir kaç yıldır kullanıyorum..faydasını gördüm..hümik asiti direk toprağa uygulama, leonardit toprağını tarlaya serme ve tohumları hümik asit ile kaplama gibi yöntemleri var..kullacanacaksan kaliteli bir malzeme kullan derim..ama tabi bunları her yıl kullanman lazım ve faydasını da 2. yıldan itibaren görmeye başladım ben...biraz sabır ve emek işi..tarla seninse her yıl kullan orta ve uzun vadede faydasını mutlaka görürsün... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Taban Gübre Çeşitlerini ve Miktarlarını Nasıl Belirliyorsunuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt