PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
tahıl ezme metodları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="neo8787" data-source="post: 824652" data-attributes="member: 49313"><p>arkadaşlar tahıllarınızı nasıl eziyorsunuz ben arpa ve buğdayı yüzde 6 civarı suyla 12 saat önce ıslatıp eziyorum iyi sonuç alıyorum fakat mısırda istediğim kaliteyi bitürlü yakalayamıyorum .mısırı ezmek için siz nasıl bir yol izliyorsunuz? arkadaşlar konuyu doğru yerdemi açıyorum bilmiyorum ama sonuçta ben hayvanlara vermek için tahıllarımı ezdiğimden dolayı bu bölümde açmak istedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="neo8787, post: 824652, member: 49313"] arkadaşlar tahıllarınızı nasıl eziyorsunuz ben arpa ve buğdayı yüzde 6 civarı suyla 12 saat önce ıslatıp eziyorum iyi sonuç alıyorum fakat mısırda istediğim kaliteyi bitürlü yakalayamıyorum .mısırı ezmek için siz nasıl bir yol izliyorsunuz? arkadaşlar konuyu doğru yerdemi açıyorum bilmiyorum ama sonuçta ben hayvanlara vermek için tahıllarımı ezdiğimden dolayı bu bölümde açmak istedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
tahıl ezme metodları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt