PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
tahıl ezme metodları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 824786" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: tahıl ezme metodları</strong></p><p></p><p>Biz arpada herhangi bir işlem yapmıyoruz. Mevcut şekli ile rahat eziliyor. </p><p></p><p>Buğday ve mısırda ise ezme işlemi ne yaparsak yapalım istenilen kıvamda olmuyor. (Buğday flora-85. Kırmızı sert)</p><p></p><p>Bu yüzden en iyi çözümü kaynatmada bulduk. Aşırı su katmadan belirli bir süre kaynatıldığında olağanüstü yumuşak ve lezzetli rbir hal alıyor. Sindirilmeden atılan tane miktarı 0 (sıfır) Hergün, günlük olarak yapılması gerekli. </p><p></p><p>Belirli bir miktarın üzerinde zor olur ama denemek için 1 teneke kaynat. Farkı görürsün.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 824786, member: 21067"] [b]Ynt: tahıl ezme metodları[/b] Biz arpada herhangi bir işlem yapmıyoruz. Mevcut şekli ile rahat eziliyor. Buğday ve mısırda ise ezme işlemi ne yaparsak yapalım istenilen kıvamda olmuyor. (Buğday flora-85. Kırmızı sert) Bu yüzden en iyi çözümü kaynatmada bulduk. Aşırı su katmadan belirli bir süre kaynatıldığında olağanüstü yumuşak ve lezzetli rbir hal alıyor. Sindirilmeden atılan tane miktarı 0 (sıfır) Hergün, günlük olarak yapılması gerekli. Belirli bir miktarın üzerinde zor olur ama denemek için 1 teneke kaynat. Farkı görürsün. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
tahıl ezme metodları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt