PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
tahıl ezme metodları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 825338" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: tahıl ezme metodları</strong></p><p></p><p>Dün yazıp gönderilmiştim ama gitmemiş mesaj. Tekrar yazayım. </p><p></p><p>Kaynatma olayı yemek yapmak gibi. Hoşuna giden kıvamı yakalayınca bırakıyorsun. </p><p></p><p>Suyu fazla koyman ve fazla kaynatman nişasta kaybına neden olabilir. Mısır ' ı örttene kadar koyman yeterli. </p><p></p><p>O kadar lezzetli oluyor ki sen bile yiyebilirsin. </p><p></p><p>Sindirim %100 ' e yakın oluyor. Sütte de artış gözleniyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 825338, member: 21067"] [b]Ynt: tahıl ezme metodları[/b] Dün yazıp gönderilmiştim ama gitmemiş mesaj. Tekrar yazayım. Kaynatma olayı yemek yapmak gibi. Hoşuna giden kıvamı yakalayınca bırakıyorsun. Suyu fazla koyman ve fazla kaynatman nişasta kaybına neden olabilir. Mısır ' ı örttene kadar koyman yeterli. O kadar lezzetli oluyor ki sen bile yiyebilirsin. Sindirim %100 ' e yakın oluyor. Sütte de artış gözleniyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
tahıl ezme metodları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt