PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Tahıl ve Yem Bitkileri Destek Ödemeleri Başladı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1393407" data-attributes="member: 76975"><p>Destekler eskiye göre azaldı ama şu var suluyu ben bilmiyorum kıraç da ise verim az çiftci evet az iş yapıyor gıbı ama gerçekte öyle değil yani zaten ek iş olarak yapıyor herkes ya mesela Bi yağmur yagıyor gıdıyor sun bir tarla sürüp gelıyorsun öbur tarla sürülmüyor veya kazayağında tarla otlanıyor bir daha gıdıyor sun hepimiz için geçerli herkes bir mühendis gibi değil yani öyle çok birşey beklemeden işini yaparsan mutlusun benimle büyük amcamın mesela hiç bir işi yok boş boş gezıyor uz köye gidip iki gün vakit geçiriıyoz çalışıyoruz kafa dinleniyor atamız dedemiz bırakmış zarar da etmiyor az kazanıyor bide bu dunya düzeni bu elimize bir para geçiyor hemen şunu yapalım dıye harcıyoruz çiftciliğin güzel yanlarında var mesela toplumdan kopmuyorsun felan filan uzun mesele yani</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1393407, member: 76975"] Destekler eskiye göre azaldı ama şu var suluyu ben bilmiyorum kıraç da ise verim az çiftci evet az iş yapıyor gıbı ama gerçekte öyle değil yani zaten ek iş olarak yapıyor herkes ya mesela Bi yağmur yagıyor gıdıyor sun bir tarla sürüp gelıyorsun öbur tarla sürülmüyor veya kazayağında tarla otlanıyor bir daha gıdıyor sun hepimiz için geçerli herkes bir mühendis gibi değil yani öyle çok birşey beklemeden işini yaparsan mutlusun benimle büyük amcamın mesela hiç bir işi yok boş boş gezıyor uz köye gidip iki gün vakit geçiriıyoz çalışıyoruz kafa dinleniyor atamız dedemiz bırakmış zarar da etmiyor az kazanıyor bide bu dunya düzeni bu elimize bir para geçiyor hemen şunu yapalım dıye harcıyoruz çiftciliğin güzel yanlarında var mesela toplumdan kopmuyorsun felan filan uzun mesele yani [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
Tahıl ve Yem Bitkileri Destek Ödemeleri Başladı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt