PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Taksi Çıkması Araba Almak Mantıklı Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1022033" data-attributes="member: 20560"><p>Taksi olarak kullanılan arabalar şehir içi trafikte kısa mesafe ve sürekli dur-kalk ile normal bir kullanıcıdan çok daha uzun, yoğun ve yükte çalışırlar. Arkada koltuk haşat olur. Kapılar kovboy filmlerindeki bar kapısı gibi kullanılmış olur. Kapıyı ayarlatsanız bile menteşelerin bağlandığı noktalar deforme olmuştur. </p><p>aksi çıkması araçların çoğu kullanıcı için ekonomik ömrünü tamamlamış, sanayideki usta için altın çağını yaşıyor demektir. </p><p>Hangi araç olursa olsun bir aracın bakımlısını almak, bakımsızını alıp ( kendiniz tamir ustası değilseniz ) yaptırmaktan daha ucuza gelir. </p><p>Hayatımda 3 araç aldım. İkisi piyasanın en üst fiyatlarında aldım ve sorunsuz bindim. Diğeri piyasanın en ucuzu sayılırdı ve bende sizin gibi düşünüp ( sadece köy yolunda kullanmak için ) onu aldım. Almaz olsaydım 5.350 tl eski sahibine veridm, 1.5 yıl içinde 6.000 i geçik parayıda sanayi ekonomisine kattım. Usta ile süper ilişkiler geliştirdik oturduknu ne muhabbet ne muhabbet çıkışta 200-300 lira para çıkıyor o başka. Komyonete öyle para harcadım ki satsam 6000 veren olur mu bilmem. Satmak içimden gelmiyor. Sizde de bağımlılık yapar hem üzülür hem ayrılamazsınız sonra. Şimdilerde yine araba bakıyorum. Şehirde kullandığım aracı satıp başka alacağım eğer artı bir tane daha renault 9 türü bir araba daha alabilirsem. eski kamyoneti sadece tarlaya ıvır-zıvır taşımak için trafikten çekip öyle kullanacağım. </p><p></p><p>Kısacası derdi üstüne para verip satın almış olursunuz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1022033, member: 20560"] Taksi olarak kullanılan arabalar şehir içi trafikte kısa mesafe ve sürekli dur-kalk ile normal bir kullanıcıdan çok daha uzun, yoğun ve yükte çalışırlar. Arkada koltuk haşat olur. Kapılar kovboy filmlerindeki bar kapısı gibi kullanılmış olur. Kapıyı ayarlatsanız bile menteşelerin bağlandığı noktalar deforme olmuştur. aksi çıkması araçların çoğu kullanıcı için ekonomik ömrünü tamamlamış, sanayideki usta için altın çağını yaşıyor demektir. Hangi araç olursa olsun bir aracın bakımlısını almak, bakımsızını alıp ( kendiniz tamir ustası değilseniz ) yaptırmaktan daha ucuza gelir. Hayatımda 3 araç aldım. İkisi piyasanın en üst fiyatlarında aldım ve sorunsuz bindim. Diğeri piyasanın en ucuzu sayılırdı ve bende sizin gibi düşünüp ( sadece köy yolunda kullanmak için ) onu aldım. Almaz olsaydım 5.350 tl eski sahibine veridm, 1.5 yıl içinde 6.000 i geçik parayıda sanayi ekonomisine kattım. Usta ile süper ilişkiler geliştirdik oturduknu ne muhabbet ne muhabbet çıkışta 200-300 lira para çıkıyor o başka. Komyonete öyle para harcadım ki satsam 6000 veren olur mu bilmem. Satmak içimden gelmiyor. Sizde de bağımlılık yapar hem üzülür hem ayrılamazsınız sonra. Şimdilerde yine araba bakıyorum. Şehirde kullandığım aracı satıp başka alacağım eğer artı bir tane daha renault 9 türü bir araba daha alabilirsem. eski kamyoneti sadece tarlaya ıvır-zıvır taşımak için trafikten çekip öyle kullanacağım. Kısacası derdi üstüne para verip satın almış olursunuz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Taksi Çıkması Araba Almak Mantıklı Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt