PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
TAM OTOMATİK ÇİZEL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="melihturan" data-source="post: 990361" data-attributes="member: 54227"><p><strong>Ynt: TAM OTOMATİK ÇİZEL</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Ben videodaki ürünün üreticisi olarak size bir kaç soru sormak istiyorum. Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum.</p><p>1-) Çizel pulluğun çalışma derinliği genelde 20-25 cm arasında değişmektedir. Fakat şuan Türkiye ' de pulluk ile 25-30 cmden aşağı sürüm yapılmamakta. Bu çizel ile hangi tabanı patlatmak istediğinizi merak ediyorum öncelikle.</p><p></p><p>2-) Çizelin bileklerinin yani bacaklarının zayıf olduğunu söylemişsiniz. Sizce tabanı bu kadar sert olan nerdeyse tamamen kaya ve taşla kaplı olan arazide neden bir hasar görmüyor? Şunu söylememe izin verin lütfen, mühendislik hesapları yapılarak yapılan bir ürün bu. Eğer ben buna daha kalın bir bilek koysam ama üstündeki sistem zayıf olduktan sonra toprağa sokar sokmaz kırarsınız. Malzemenin kalını her zman iyi değildir, genel olarak çalışma prensibine bakın lütfen.</p><p></p><p>3-) Üçüncü olarak bu ürünümüzün bir işe yaramadığından bahsetmişsiniz. Eğer patlatmak istiyorsanız 60 cm ile 100 cm arasında çalışan DİP KAZAN ile çalışmalısınız. Bu çizelin amacı toprağı devirmeden kabartarak işlemektir. Pulluk kullanmak istemeyen veya tesviyeye önem veren çiftçilerin (mesela pamuk ekenler) kullandığı bir üründür.</p><p></p><p>Sonuç olarak malzemenin kalını sağlam olduğunu göstermez ve lütfen dip kazan ile çizel pulluk arasındaki farkı ayırt ediniz. Senelerin emeği olan ve sorunsuz çalışan bir ürünü 2-3 cümle ile zarar vermek oldukça sakıncalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melihturan, post: 990361, member: 54227"] [b]Ynt: TAM OTOMATİK ÇİZEL[/b] Ben videodaki ürünün üreticisi olarak size bir kaç soru sormak istiyorum. Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum. 1-) Çizel pulluğun çalışma derinliği genelde 20-25 cm arasında değişmektedir. Fakat şuan Türkiye ' de pulluk ile 25-30 cmden aşağı sürüm yapılmamakta. Bu çizel ile hangi tabanı patlatmak istediğinizi merak ediyorum öncelikle. 2-) Çizelin bileklerinin yani bacaklarının zayıf olduğunu söylemişsiniz. Sizce tabanı bu kadar sert olan nerdeyse tamamen kaya ve taşla kaplı olan arazide neden bir hasar görmüyor? Şunu söylememe izin verin lütfen, mühendislik hesapları yapılarak yapılan bir ürün bu. Eğer ben buna daha kalın bir bilek koysam ama üstündeki sistem zayıf olduktan sonra toprağa sokar sokmaz kırarsınız. Malzemenin kalını her zman iyi değildir, genel olarak çalışma prensibine bakın lütfen. 3-) Üçüncü olarak bu ürünümüzün bir işe yaramadığından bahsetmişsiniz. Eğer patlatmak istiyorsanız 60 cm ile 100 cm arasında çalışan DİP KAZAN ile çalışmalısınız. Bu çizelin amacı toprağı devirmeden kabartarak işlemektir. Pulluk kullanmak istemeyen veya tesviyeye önem veren çiftçilerin (mesela pamuk ekenler) kullandığı bir üründür. Sonuç olarak malzemenin kalını sağlam olduğunu göstermez ve lütfen dip kazan ile çizel pulluk arasındaki farkı ayırt ediniz. Senelerin emeği olan ve sorunsuz çalışan bir ürünü 2-3 cümle ile zarar vermek oldukça sakıncalı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
TAM OTOMATİK ÇİZEL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt