PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
TAM OTOMATİK ÇİZEL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alifatiherturk" data-source="post: 990373" data-attributes="member: 54427"><p><strong>Ynt: TAM OTOMATİK ÇİZEL</strong></p><p></p><p></p><p>Emeğinizi eleştirdim kusura bakmayin. Ama biz ve cevremizde olanı soyleyeyim. Çizel pullukla eger 20 25 cm derine islerseniz yaptiginiz iş ertesi yıl cok mazot yakmaktan başka birsey değildir. Gecen yil 25 30 cm derinlikte cizelle sürdüğümüz araziyi bu sene pullukla devirmek bile baya zor oldu.</p><p>Ayrica cevremde bir esener kullanicisi var eseneri direk surumde kullanamıyor, ikileme işinde kullanıyor. Sebebi ise 9lusu surum derinliğinde battığında 90 hp traktorun cekmemesi. Ama klasik cizellerle 11liyi cok rahat bir şekilde 40 cmden daha derine çeker. Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum. Lütfen elestirilerimi yanlis anlamayin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alifatiherturk, post: 990373, member: 54427"] [b]Ynt: TAM OTOMATİK ÇİZEL[/b] Emeğinizi eleştirdim kusura bakmayin. Ama biz ve cevremizde olanı soyleyeyim. Çizel pullukla eger 20 25 cm derine islerseniz yaptiginiz iş ertesi yıl cok mazot yakmaktan başka birsey değildir. Gecen yil 25 30 cm derinlikte cizelle sürdüğümüz araziyi bu sene pullukla devirmek bile baya zor oldu. Ayrica cevremde bir esener kullanicisi var eseneri direk surumde kullanamıyor, ikileme işinde kullanıyor. Sebebi ise 9lusu surum derinliğinde battığında 90 hp traktorun cekmemesi. Ama klasik cizellerle 11liyi cok rahat bir şekilde 40 cmden daha derine çeker. Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum. Lütfen elestirilerimi yanlis anlamayin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
TAM OTOMATİK ÇİZEL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt