PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
TAM OTOMATİK ÇİZEL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="BlackStorm" data-source="post: 990381" data-attributes="member: 53845"><p><strong>Ynt: TAM OTOMATİK ÇİZEL</strong></p><p></p><p>Melih bey bizim burada (nevsehir/derinkuyu) çizelin adına nedense dipkazan diyorlar ve tabanı patlatmak için kullanıyorlar. Kendi adıma benim çizelim dik bacak ve bizim toprağımızda (kumlu) yaklasık 55-60cm e kadar giriyor. Bunu hem kabartmak hemde sert zeminleri patlatmak amacıyla kullanıyoruz. Gerçek dipkazana gerek kalmıyor. Sert zemine geldimi çok takılırsa pim kesiyor zaten. Yeni pim tak devam et.. Ya tabanı kıracak yada pimi kesicek. Otomatik olmasına gerek kalmıyor. Üstelik merdanesi ile beraber çavdar bugday ekimindede çok işe yarıyor. </p><p></p><p>Sizin ürününüz gördüğüm kadarıyla tabanında çok taş/sert olan tarlalar da kullanılmak üzere ve bıcakların kırılmaması/ çizele zarar vermemesi için yapılmış.Pim kesmesiylede uğraşmaya gerek kalmıyor. Bunun için oldukca başarılı gözüküyor. Ürün kaliteside illaki denemiş ve sınırlarını zorlamışsınızdır diye tahmin ediyorum. Söyleyecek birşey yok. Ürününüz amacına uygun tebrik ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BlackStorm, post: 990381, member: 53845"] [b]Ynt: TAM OTOMATİK ÇİZEL[/b] Melih bey bizim burada (nevsehir/derinkuyu) çizelin adına nedense dipkazan diyorlar ve tabanı patlatmak için kullanıyorlar. Kendi adıma benim çizelim dik bacak ve bizim toprağımızda (kumlu) yaklasık 55-60cm e kadar giriyor. Bunu hem kabartmak hemde sert zeminleri patlatmak amacıyla kullanıyoruz. Gerçek dipkazana gerek kalmıyor. Sert zemine geldimi çok takılırsa pim kesiyor zaten. Yeni pim tak devam et.. Ya tabanı kıracak yada pimi kesicek. Otomatik olmasına gerek kalmıyor. Üstelik merdanesi ile beraber çavdar bugday ekimindede çok işe yarıyor. Sizin ürününüz gördüğüm kadarıyla tabanında çok taş/sert olan tarlalar da kullanılmak üzere ve bıcakların kırılmaması/ çizele zarar vermemesi için yapılmış.Pim kesmesiylede uğraşmaya gerek kalmıyor. Bunun için oldukca başarılı gözüküyor. Ürün kaliteside illaki denemiş ve sınırlarını zorlamışsınızdır diye tahmin ediyorum. Söyleyecek birşey yok. Ürününüz amacına uygun tebrik ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
TAM OTOMATİK ÇİZEL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt