PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
Tamir etmek zor mu ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kemal0103" data-source="post: 1377375" data-attributes="member: 81892"><p>Ustalarım yatakta çizikler var dediğiniz olmuş ben sökmedim ama başka usta söktü oda yeni keçe taktı ama olmazsa yatağı freze ile düzeltireceksin dedi ben yinede taktırdım belki olur dedi</p><p>bir de kapak ezildiği için takılmaz yenilenecek dedi usta bende bulamadım hangi siteden temin edebilirim bu parçayı. İnternette bulamadım FDT yazıyor plaka keçe galiba </p><p>ölçüleri 55.90.10</p><p>resmini de paylaşacağım bilen ustalar varsa bana yazarsa çok minnettar olurum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kemal0103, post: 1377375, member: 81892"] Ustalarım yatakta çizikler var dediğiniz olmuş ben sökmedim ama başka usta söktü oda yeni keçe taktı ama olmazsa yatağı freze ile düzeltireceksin dedi ben yinede taktırdım belki olur dedi bir de kapak ezildiği için takılmaz yenilenecek dedi usta bende bulamadım hangi siteden temin edebilirim bu parçayı. İnternette bulamadım FDT yazıyor plaka keçe galiba ölçüleri 55.90.10 resmini de paylaşacağım bilen ustalar varsa bana yazarsa çok minnettar olurum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
Tamir etmek zor mu ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt