PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Tanelik mısırda tablo çok kötü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 735097" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: Tanelik mısırda tablo çok kötü</strong></p><p></p><p>bence bundan sonra geleceklede olmıycak .. cünkü sorunun temeli neyi kaça mal ettiğimiz mazotu kaça gübreyi kaça aldığımız değil .. sorunun temeli tarımsal üretim politikası .. çiftçilere yılda neyi kaç dekar ekeceği bildirilse ona göre yönlendirilsek ve ona göre ekim yapsak bu şartlarda bile herkes memnun kalır .. her ürün para etmiyor diye bişey yok arkadaşlar .. talebe göre arzı aşağıdaki ürünler yada arz talep dengesi olan ürünlerde insanların yüzü gülüyor .. mazot gübre falan bunlar bedavayada verilse bu politikayla çiftçi zarar eder .. her yıl belirli ürünlere yüklenme oluyor .. bakanlık hep ithalat silahını elinde tutuyor .. et çıkıyor ithal ederim .. saman cıkıyor ithal ederim .. aycicegi cıkıyor ithal ederim .. 1 kere çiftli üretmiyorum ithal et dese diyebilse diyebilsek keşke .. o zman görürler ithalatı .. ithalat silahını çektiği her ürünü bitirdi hükümet ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 735097, member: 25140"] [b]Ynt: Tanelik mısırda tablo çok kötü[/b] bence bundan sonra geleceklede olmıycak .. cünkü sorunun temeli neyi kaça mal ettiğimiz mazotu kaça gübreyi kaça aldığımız değil .. sorunun temeli tarımsal üretim politikası .. çiftçilere yılda neyi kaç dekar ekeceği bildirilse ona göre yönlendirilsek ve ona göre ekim yapsak bu şartlarda bile herkes memnun kalır .. her ürün para etmiyor diye bişey yok arkadaşlar .. talebe göre arzı aşağıdaki ürünler yada arz talep dengesi olan ürünlerde insanların yüzü gülüyor .. mazot gübre falan bunlar bedavayada verilse bu politikayla çiftçi zarar eder .. her yıl belirli ürünlere yüklenme oluyor .. bakanlık hep ithalat silahını elinde tutuyor .. et çıkıyor ithal ederim .. saman cıkıyor ithal ederim .. aycicegi cıkıyor ithal ederim .. 1 kere çiftli üretmiyorum ithal et dese diyebilse diyebilsek keşke .. o zman görürler ithalatı .. ithalat silahını çektiği her ürünü bitirdi hükümet .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Tanelik mısırda tablo çok kötü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt