PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Tanelik mısırda tablo çok kötü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 735128" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Tanelik mısırda tablo çok kötü</strong></p><p></p><p></p><p>üzüm bagım yok bu konuda senin tecrübelerine saygı duyarım kardeş o konuda muhtemelen piyasaya hakim olan kişiler devletin ortalıgı başı boş bırakmasından faydalanıp fiyatlarla oynuyor gibi gözüküyor</p><p>ama işçi yevmiyeleri tüm tarım kollarında var ve aşagı yukarı her yerde işçi yevmiyeleri yüksek </p><p>mesela şuanda bziim burda zeytin toplama 35 çapa yapma 35 yagmurlama sulama 50 salma sulama 70 balye yükleme ve taşıma 75 normal şöförlük 50 zor agır iş lerin söförlügü 80-100 ve birinin yanında aaylıklı çalışırsan bagkur evin yeme içme masrafı ve aylık 1000lira alıyor adam böyle bir çok kalemde degişen rakamlar var yevmiyecilerde</p><p>adamalra soruyorum bazen sizde enflasyon uçmuş hayırdır diyorum </p><p>cevap gayet açık yedigimiz içtigimiz giydigimiz herşeyin fiyatı yükseliyor bizde devletten yardım almıyoruz (kömür erzak vs vs ) diyorlar</p><p>yani birnevi işçininde girdileri artmış oluyor</p><p>bu sitede bir abimiz vardı hakan toksoy rahmetli oldu onun profilinde 2002 yılında mazot ve gübre şukadardı şimdi şukadar oldu </p><p>2002de şukadar gübre şukadar mazot şukadar kg bugdayla alınıyordu şimdi ise şukadar bugday verirsen alabiliyorsun gibi bir yazı vardı</p><p>oranlar çok degişti</p><p>çözüm şart</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 735128, member: 33118"] [b]Ynt: Tanelik mısırda tablo çok kötü[/b] üzüm bagım yok bu konuda senin tecrübelerine saygı duyarım kardeş o konuda muhtemelen piyasaya hakim olan kişiler devletin ortalıgı başı boş bırakmasından faydalanıp fiyatlarla oynuyor gibi gözüküyor ama işçi yevmiyeleri tüm tarım kollarında var ve aşagı yukarı her yerde işçi yevmiyeleri yüksek mesela şuanda bziim burda zeytin toplama 35 çapa yapma 35 yagmurlama sulama 50 salma sulama 70 balye yükleme ve taşıma 75 normal şöförlük 50 zor agır iş lerin söförlügü 80-100 ve birinin yanında aaylıklı çalışırsan bagkur evin yeme içme masrafı ve aylık 1000lira alıyor adam böyle bir çok kalemde degişen rakamlar var yevmiyecilerde adamalra soruyorum bazen sizde enflasyon uçmuş hayırdır diyorum cevap gayet açık yedigimiz içtigimiz giydigimiz herşeyin fiyatı yükseliyor bizde devletten yardım almıyoruz (kömür erzak vs vs ) diyorlar yani birnevi işçininde girdileri artmış oluyor bu sitede bir abimiz vardı hakan toksoy rahmetli oldu onun profilinde 2002 yılında mazot ve gübre şukadardı şimdi şukadar oldu 2002de şukadar gübre şukadar mazot şukadar kg bugdayla alınıyordu şimdi ise şukadar bugday verirsen alabiliyorsun gibi bir yazı vardı oranlar çok degişti çözüm şart [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Tanelik mısırda tablo çok kötü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt