PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tanitim ve bilgilendirme videosu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozvatan38" data-source="post: 868189" data-attributes="member: 48479"><p><strong>Ynt: Tanitim ve bilgilendirme videosu</strong></p><p></p><p>Estafurullah kardesim herzaman sorabilirsin.286 yi yakindan inceleme sansim olmadi.ama 276 gold a gore konusuyorum farki yok ayni parcalar birebir .sadece disli oranlarinda farklilik olabilir..bucukla power sistemi bi arada olmaz.diyelimki oldu ozaman nolur biliyomusun 3x2x2+power yani 24 vites olur ama atiyorum 2.vites+ kaplumbaga+low takviye+high power konumunu dusun birde bunun power siz seklini dusun arasindaki fark % 1olur anlamazsin o yuzden aradaki farki.yolladigin 65 lik resimde ara sanziman mevcut bu bikere sart.sana tavsiyem su bucuk sanziman veya power yerine 3+1 yani 4.uncu vites (surat dislisi attirman +ara sanziman+turbo icin motordaki gerekli degisimleri yaptirip avrupa bi marka turbo montaji benim bu yazdiklarim 10 bin tl civari tutar 4x4 olmasi icin senin bucuk dusuncen dahada pahali</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozvatan38, post: 868189, member: 48479"] [b]Ynt: Tanitim ve bilgilendirme videosu[/b] Estafurullah kardesim herzaman sorabilirsin.286 yi yakindan inceleme sansim olmadi.ama 276 gold a gore konusuyorum farki yok ayni parcalar birebir .sadece disli oranlarinda farklilik olabilir..bucukla power sistemi bi arada olmaz.diyelimki oldu ozaman nolur biliyomusun 3x2x2+power yani 24 vites olur ama atiyorum 2.vites+ kaplumbaga+low takviye+high power konumunu dusun birde bunun power siz seklini dusun arasindaki fark % 1olur anlamazsin o yuzden aradaki farki.yolladigin 65 lik resimde ara sanziman mevcut bu bikere sart.sana tavsiyem su bucuk sanziman veya power yerine 3+1 yani 4.uncu vites (surat dislisi attirman +ara sanziman+turbo icin motordaki gerekli degisimleri yaptirip avrupa bi marka turbo montaji benim bu yazdiklarim 10 bin tl civari tutar 4x4 olmasi icin senin bucuk dusuncen dahada pahali [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tanitim ve bilgilendirme videosu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt