PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Tapu Kadastro Müdürlüğü Arazi Ölçüm / Sorgulama Programı (MEGSİS)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="isyankar1985" data-source="post: 899805" data-attributes="member: 20799"><p><strong>Ynt: Tapu Kadastro Müdürlüğü Arazi Ölçüm / Sorgulama Programı (MEGSİS)</strong></p><p></p><p>Bu siteyi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Hatta bizim bir tarlanın ölçümünü biz tarlayı biçerken yapmışlar, nostalji oluyor benim için. Traktör filan bile görünüyor.</p><p>Babama gösterdim tarlaları. Bizim bir tarlanın parsel sırasındaki bütün tarlalar birbirinin sınırına girmiş. Düzeltmeye kalksan aynı sırada 30 tarlanın sınırı değişecek. Tabi tarla sınırındaki koca koca kayaları yerinden oynatabilirsek eğer. Babam 'Aman oğlum kapat kimseye gösterme, milletin başına iş çıkaracaksın.' dedi. Ben de sustum şimdilik.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="isyankar1985, post: 899805, member: 20799"] [b]Ynt: Tapu Kadastro Müdürlüğü Arazi Ölçüm / Sorgulama Programı (MEGSİS)[/b] Bu siteyi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Hatta bizim bir tarlanın ölçümünü biz tarlayı biçerken yapmışlar, nostalji oluyor benim için. Traktör filan bile görünüyor. Babama gösterdim tarlaları. Bizim bir tarlanın parsel sırasındaki bütün tarlalar birbirinin sınırına girmiş. Düzeltmeye kalksan aynı sırada 30 tarlanın sınırı değişecek. Tabi tarla sınırındaki koca koca kayaları yerinden oynatabilirsek eğer. Babam 'Aman oğlum kapat kimseye gösterme, milletin başına iş çıkaracaksın.' dedi. Ben de sustum şimdilik. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Tapu Kadastro Müdürlüğü Arazi Ölçüm / Sorgulama Programı (MEGSİS)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt