PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tapu meselesi...Yardımcı olabilecek abilerim var mı acaba ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 740457" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Tapu meselesi...Yardımcı olabilecek abilerim var mı acaba ?</strong></p><p></p><p>Malesef kardeşim, bizim başımızdanda geçti etrafındanda yer almıştık etrafını tel çit çevirdik 80 dönüm yerin ortasında 11 dönümü gitti , tapu kimde ise hak onun oluyor , eskiden el senetleri ispat vesikası yerine geçiyormuş şimdi hiç bir işe yaramıyor, bizim avukatımız sadece sizin verdiğiniz parayı geri alabilirim demişti bize, bizde uğraşmadık, gitti yer.</p><p>Bizim yeri alan kişi yeri kullanmıyor yatırımcı şu anda biz kullanıyoruz ama kıymeti yok , tanıştık sonra dediği şöyle o ayarda yakınından bana yer verin veririm yeri size.</p><p>Yüce mevlam iyi insanlarla karşılaştırsın , deseler ki dedemiz bu yeri sarmış, demiyorlar, bir daha satıyorlar. yoksa iyi insan olsalar gel kardeşim, atalım imzayı , sende bu sefer seve seve bir şeyler verirsin, o yeri alanda da kabahat alınmaz öyle yer....</p><p>İyi bir avukat ile o zaman verilen para günümüzdeki değerinden geriye alınabilir herhalde, bende üzülmüştüm çok ama hayat devam ediyor çalışınca alınır olur yine dahada iyisi olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 740457, member: 25443"] [b]Ynt: Tapu meselesi...Yardımcı olabilecek abilerim var mı acaba ?[/b] Malesef kardeşim, bizim başımızdanda geçti etrafındanda yer almıştık etrafını tel çit çevirdik 80 dönüm yerin ortasında 11 dönümü gitti , tapu kimde ise hak onun oluyor , eskiden el senetleri ispat vesikası yerine geçiyormuş şimdi hiç bir işe yaramıyor, bizim avukatımız sadece sizin verdiğiniz parayı geri alabilirim demişti bize, bizde uğraşmadık, gitti yer. Bizim yeri alan kişi yeri kullanmıyor yatırımcı şu anda biz kullanıyoruz ama kıymeti yok , tanıştık sonra dediği şöyle o ayarda yakınından bana yer verin veririm yeri size. Yüce mevlam iyi insanlarla karşılaştırsın , deseler ki dedemiz bu yeri sarmış, demiyorlar, bir daha satıyorlar. yoksa iyi insan olsalar gel kardeşim, atalım imzayı , sende bu sefer seve seve bir şeyler verirsin, o yeri alanda da kabahat alınmaz öyle yer.... İyi bir avukat ile o zaman verilen para günümüzdeki değerinden geriye alınabilir herhalde, bende üzülmüştüm çok ama hayat devam ediyor çalışınca alınır olur yine dahada iyisi olur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tapu meselesi...Yardımcı olabilecek abilerim var mı acaba ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt