PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tapulu malimizin hazineye ait olmasi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Soner efe" data-source="post: 1140831" data-attributes="member: 60377"><p>Merhaba arkadaşlar hayirli bayramlar </p><p>Bir yardiminiza ihtiyacim var.</p><p>47 donum tarlam var tapumda var ilk zaman tapuda tarlam 53 donumdu ama yeni kadastro gecti ve tarlami 47 donume dusurduler.</p><p>47 donum tapulu malinin 30 donumunude hazineye ait cikardilar ve cikardiklari 30 donum tarlama bn üzüm bqğı dikmistim ve bole bi olay olunca bagi kokledim.</p><p>Simdi 30 donum arazim tapumda eksik .</p><p>Bu arazinin suanda donum degri 30.000tl </p><p>Bu arazini nasil cikarta bilirim bana tavsiyesi ve yardimi dokucak arakdaslar varsa cok memnun olurum </p><p>Bu tarlayi biz alirkeb bu tarla 2.000 donum bi kisiye aitmis sonra vasiyet dustugu icin tarla bolunmus 50 biz almisiz 100 baskasi alms </p><p>Yani hisseli tapu diyorlar</p><p>Istanbulda yasiyorum babam ugrasamiyor is bana dustu yardiminiza ihtiyacim var. Sagolun tesekkurler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Soner efe, post: 1140831, member: 60377"] Merhaba arkadaşlar hayirli bayramlar Bir yardiminiza ihtiyacim var. 47 donum tarlam var tapumda var ilk zaman tapuda tarlam 53 donumdu ama yeni kadastro gecti ve tarlami 47 donume dusurduler. 47 donum tapulu malinin 30 donumunude hazineye ait cikardilar ve cikardiklari 30 donum tarlama bn üzüm bqğı dikmistim ve bole bi olay olunca bagi kokledim. Simdi 30 donum arazim tapumda eksik . Bu arazinin suanda donum degri 30.000tl Bu arazini nasil cikarta bilirim bana tavsiyesi ve yardimi dokucak arakdaslar varsa cok memnun olurum Bu tarlayi biz alirkeb bu tarla 2.000 donum bi kisiye aitmis sonra vasiyet dustugu icin tarla bolunmus 50 biz almisiz 100 baskasi alms Yani hisseli tapu diyorlar Istanbulda yasiyorum babam ugrasamiyor is bana dustu yardiminiza ihtiyacim var. Sagolun tesekkurler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tapulu malimizin hazineye ait olmasi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt