PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarım arazilerimiz bitiyor 1 kg toprak altın değerinde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 964542" data-attributes="member: 6949"><p><strong>Ynt: Tarım arazilerimiz bitiyor 1 kg toprak altın değerinde</strong></p><p></p><p>Burada çiftçilik yapan hiç kimse bu yolun arazileri mahvetmesine izin vermez eğer izin veriyorsa ya çiftçi değildir ya da miras yere hazıra konmuştur, o yüzden bu konuda mağdur olanlara iyi kulak vermek gerekir. Bahsettiğimiz yerde hiç yol yok değil mevcut yol var ve zaten benimde itirazım alınan yere değil yapımda verdikleri zarara oraya adamakıllı bir su tankeri koyarsın çalışma saatlerinde ara vermeksizin yerleri sular ve zerre de toz çıkmaz bizde zarar görmeyiz. </p><p>Diğer bir konuda yine arazilerimizin çerisine geçen yıl enerji hattı çektiler ve araziyi çiğnediler hemde arazide mahsül varken, parasını verecekmiş, parasınıda alamadım küfürde ettim ama adamlar kaynamış emir büyük yerden deyip çekiliyorlar. Biz hala yol geçsin medeniyet gelsin diye konuşuyoruz medeniyet eğer olması gerektiği gibi çalışmıyorsa neresi bunun medeniyet anlamadım. medeniyette insan haklarına saygı vardır. Bu yolu kimseye zarar vermeden yaparsın, enerji hattını da ürünler kaldırıldıktan sonra çekersin kimse de zarar görmez. İşte medeniyet budur. Buradaki insanlar medeniyeti sizlerden öğrenecek değil.medeniyeti öğrenecek birisi varsa o da bu projeleri ben yaptım oldu, nasılsa toprak da, bol çiftçide bol diyenler düşünmeli biraz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 964542, member: 6949"] [b]Ynt: Tarım arazilerimiz bitiyor 1 kg toprak altın değerinde[/b] Burada çiftçilik yapan hiç kimse bu yolun arazileri mahvetmesine izin vermez eğer izin veriyorsa ya çiftçi değildir ya da miras yere hazıra konmuştur, o yüzden bu konuda mağdur olanlara iyi kulak vermek gerekir. Bahsettiğimiz yerde hiç yol yok değil mevcut yol var ve zaten benimde itirazım alınan yere değil yapımda verdikleri zarara oraya adamakıllı bir su tankeri koyarsın çalışma saatlerinde ara vermeksizin yerleri sular ve zerre de toz çıkmaz bizde zarar görmeyiz. Diğer bir konuda yine arazilerimizin çerisine geçen yıl enerji hattı çektiler ve araziyi çiğnediler hemde arazide mahsül varken, parasını verecekmiş, parasınıda alamadım küfürde ettim ama adamlar kaynamış emir büyük yerden deyip çekiliyorlar. Biz hala yol geçsin medeniyet gelsin diye konuşuyoruz medeniyet eğer olması gerektiği gibi çalışmıyorsa neresi bunun medeniyet anlamadım. medeniyette insan haklarına saygı vardır. Bu yolu kimseye zarar vermeden yaparsın, enerji hattını da ürünler kaldırıldıktan sonra çekersin kimse de zarar görmez. İşte medeniyet budur. Buradaki insanlar medeniyeti sizlerden öğrenecek değil.medeniyeti öğrenecek birisi varsa o da bu projeleri ben yaptım oldu, nasılsa toprak da, bol çiftçide bol diyenler düşünmeli biraz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarım arazilerimiz bitiyor 1 kg toprak altın değerinde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt