PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarım Bakanlığı çok kötü yönetildi!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 976759" data-attributes="member: 26155"><p><strong>Ynt: Tarım Bakanlığı çok kötü yönetildi!</strong></p><p></p><p>Tarımsal arazilerde ne kadar fazla insan geçim sağlamaya</p><p>çalışırsa o kadar insan aç kalır..</p><p>köyde ikamet eden;</p><p> ve en az 1000 dekar işleyen bir çiftçi rahat eder.</p><p> 100 dekar işleyen zor geçinir şikayet eder..</p><p> 3-5 dekar işleyen ise ki bu genelde yaygın..</p><p>en küçük ve ezilen çiftçidir.... hem şikayet eder,hem bankaya borçları ödeyemez;geleceği yoktur.. aç gezer...</p><p>bir çiftçi en az 2000 dekar işlemeli...</p><p>büyük traktörler büyük ekipmanlarla..</p><p>iyi kazanmalı şikayet etmemeli...</p><p>geri kalan ne olacak...</p><p>işte burada DEVLETin ve bakanlıkların...</p><p>başındaki kafa adamların görevi başlar..</p><p>her ile ilçeye üretim fabrikaları zorunlu açılmak zorunda olmalı..</p><p>misal koç....</p><p>2.üretim tesisini aynı ilde değil devletin gösterdiği yerde kurmalı..</p><p>bu açılan tesislerde köylere ve onların yeni nesillerine iş verilmeli</p><p>sanayi üretimi yaptırılıp ticareti dünyaya yaymalı..</p><p>Köylü halkı 3-5-10 dekar tarla ekmeden kurtarıp..</p><p>sanayi ve üretim v.s her alanda maharet kazandırılmalı</p><p>siz kalkıp 50 dekar bile işleyen adama mazotu gübreyi ve diğer</p><p>giderlerini tamamen karşılasanız dahi şikayet eder..</p><p>köylerdeki 3000 dekarlık araziye 50 hane sıkıştırmanın anlamı yok.</p><p></p><p>adamın 50 dekar tarlası var gitmiş krediyle elden borçla altınla 150 bin tl ' ye traktör almış..</p><p></p><p>beyler biz neyin hesabını yapıyoruz.. anlamıyorum..</p><p></p><p>zaten herşey apaçık belli..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 976759, member: 26155"] [b]Ynt: Tarım Bakanlığı çok kötü yönetildi![/b] Tarımsal arazilerde ne kadar fazla insan geçim sağlamaya çalışırsa o kadar insan aç kalır.. köyde ikamet eden; ve en az 1000 dekar işleyen bir çiftçi rahat eder. 100 dekar işleyen zor geçinir şikayet eder.. 3-5 dekar işleyen ise ki bu genelde yaygın.. en küçük ve ezilen çiftçidir.... hem şikayet eder,hem bankaya borçları ödeyemez;geleceği yoktur.. aç gezer... bir çiftçi en az 2000 dekar işlemeli... büyük traktörler büyük ekipmanlarla.. iyi kazanmalı şikayet etmemeli... geri kalan ne olacak... işte burada DEVLETin ve bakanlıkların... başındaki kafa adamların görevi başlar.. her ile ilçeye üretim fabrikaları zorunlu açılmak zorunda olmalı.. misal koç.... 2.üretim tesisini aynı ilde değil devletin gösterdiği yerde kurmalı.. bu açılan tesislerde köylere ve onların yeni nesillerine iş verilmeli sanayi üretimi yaptırılıp ticareti dünyaya yaymalı.. Köylü halkı 3-5-10 dekar tarla ekmeden kurtarıp.. sanayi ve üretim v.s her alanda maharet kazandırılmalı siz kalkıp 50 dekar bile işleyen adama mazotu gübreyi ve diğer giderlerini tamamen karşılasanız dahi şikayet eder.. köylerdeki 3000 dekarlık araziye 50 hane sıkıştırmanın anlamı yok. adamın 50 dekar tarlası var gitmiş krediyle elden borçla altınla 150 bin tl ' ye traktör almış.. beyler biz neyin hesabını yapıyoruz.. anlamıyorum.. zaten herşey apaçık belli.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarım Bakanlığı çok kötü yönetildi!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt