PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
tarım bakanlıgı ve kuraklık..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 811797" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: tarım bakanlıgı ve kuraklık..</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p> arkadaşlar biliyorsunu sorunları dile getirmek isteyince genelde muhalefet olarak lanse ediliyorum.ben yıllardır burada birlik ve beraberlikten söz ederken elimizdeki toplu gücü kullanarak hükümete bakanlıga sorunlarımız daha etkili dile getirebiliriz amacı taşıdım..</p><p> sayın arkadaşım gönül isterki çözüm olsun..temeni bu..ben ankara tarım fuarında ve sonrasında bakanımızla görüştüm not alındı çok kez aradılar ama sonuç olmadı...</p><p> en azından kuraklık la ilgili adımları sağlam atsınlar...bu da bir benim çabamla olmuyor...sizlerinde çabası olursa konu gündeme girer..</p><p> çiftçiyiz sorunlarımız var..ama burada dile getirince herkes ayrı bir tarafa çekiyor...iki üç kişiyle bile aynı fikirde buluşamıyoruz bazen..</p><p> geçen yıl kırıkkaleyi kuraklık kapsamına almadılar en çok kurak il olmasına rağmen...mağdur olduk bir kul çıkıpda hakkını aramadı sayın bakanımızdan birine konuyu bizzat aktarma fırsatım oldu konu bakankurulunda erteleme olarak çıktı..</p><p> bizim en büyük sorunumuz birlik olmamamız...</p><p> ben inanıyorum....olacagına başka çerem yok zaten...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 811797, member: 988"] [b]Ynt: tarım bakanlıgı ve kuraklık..[/b] arkadaşlar biliyorsunu sorunları dile getirmek isteyince genelde muhalefet olarak lanse ediliyorum.ben yıllardır burada birlik ve beraberlikten söz ederken elimizdeki toplu gücü kullanarak hükümete bakanlıga sorunlarımız daha etkili dile getirebiliriz amacı taşıdım.. sayın arkadaşım gönül isterki çözüm olsun..temeni bu..ben ankara tarım fuarında ve sonrasında bakanımızla görüştüm not alındı çok kez aradılar ama sonuç olmadı... en azından kuraklık la ilgili adımları sağlam atsınlar...bu da bir benim çabamla olmuyor...sizlerinde çabası olursa konu gündeme girer.. çiftçiyiz sorunlarımız var..ama burada dile getirince herkes ayrı bir tarafa çekiyor...iki üç kişiyle bile aynı fikirde buluşamıyoruz bazen.. geçen yıl kırıkkaleyi kuraklık kapsamına almadılar en çok kurak il olmasına rağmen...mağdur olduk bir kul çıkıpda hakkını aramadı sayın bakanımızdan birine konuyu bizzat aktarma fırsatım oldu konu bakankurulunda erteleme olarak çıktı.. bizim en büyük sorunumuz birlik olmamamız... ben inanıyorum....olacagına başka çerem yok zaten... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
tarım bakanlıgı ve kuraklık..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt