PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
tarım bakanlıgı ve kuraklık..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 811856" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: tarım bakanlıgı ve kuraklık..</strong></p><p></p><p></p><p>Siz böyle yapıcı ve pozitif mesajlar atarsanız size olan güven inanç elbet artar.</p><p>Konularınız daha ilgi çeker , şahsen bu çabanızı takdir ile karşılıyorum.</p><p>Bir ara şahsen üslubunuzdan şahsen rahatsız oluyordum bende birçok üye gibi. </p><p>Bende birçok üye gibi sizinle tartışmak yerine konularınıza yorum yapmamayı çözüm olarak bulmuştum.</p><p>Lakin bu tarz mesajlar ve yaklaşımlarınız olduğu müddetçe her zaman destek veririm.</p><p>Bende geçen sene Bimer e bazı konularda sık sık mesaj attım , bilgi geliyor , ne kadar kaale alınıyoruz onu bilmem ama , demokratik tepki bir haktır. Her yerde ve her zaman söylüyorum sorunlar özellikle tarım kesiminde kesinlikle siyaset üstüdür. Bir dönemde bir sorunu eleştirmek kesinlikle muhaliflik olarak algılanmamalı , lakin eleştirininde nereye yönetildiği net ve kesin olmalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 811856, member: 1424"] [b]Ynt: tarım bakanlıgı ve kuraklık..[/b] Siz böyle yapıcı ve pozitif mesajlar atarsanız size olan güven inanç elbet artar. Konularınız daha ilgi çeker , şahsen bu çabanızı takdir ile karşılıyorum. Bir ara şahsen üslubunuzdan şahsen rahatsız oluyordum bende birçok üye gibi. Bende birçok üye gibi sizinle tartışmak yerine konularınıza yorum yapmamayı çözüm olarak bulmuştum. Lakin bu tarz mesajlar ve yaklaşımlarınız olduğu müddetçe her zaman destek veririm. Bende geçen sene Bimer e bazı konularda sık sık mesaj attım , bilgi geliyor , ne kadar kaale alınıyoruz onu bilmem ama , demokratik tepki bir haktır. Her yerde ve her zaman söylüyorum sorunlar özellikle tarım kesiminde kesinlikle siyaset üstüdür. Bir dönemde bir sorunu eleştirmek kesinlikle muhaliflik olarak algılanmamalı , lakin eleştirininde nereye yönetildiği net ve kesin olmalı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
tarım bakanlıgı ve kuraklık..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt