PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE SATIN ALINAN NEW-HOLLAND T 7040 TRAKTÖRLERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 206403" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE SATIN ALINAN NEW-HOLLAND T 7040 TRAKTÖRLERİ</strong></p><p></p><p>TİGEM de yapılanları israf gibi görmeyin.orada yapılanlar tüm türkiyeye örnek olabilecek şekilde en üst seviyede olmalıdır.araştırma geliştirme en üst seviyede olmalıdır.pekçok çiftçimizin bundan yüz yıl önce dedesinin yaptığı çiftçilikten farkı öküzün yerini traktörün alması.kendi köyümden bahsedeyim.</p><p>burada bir adam var.hiç gübre atmaz gübre atmanın faydasız olduğunu düşünür.</p><p>başkası da mibzere karşı halen daha pulluğun altına ekin ekiyor.</p><p>tohumluk almazlar.traktörlerin %80 mf 240.birşey demiyecem de sürdükleri çift 8-10 cm geçmez.diyorum ki;biraz büyükçe bir motor al.tarlanı derince sür.bak ayrık kalıyormu.bana şiddetle karşı çıkarlar.bizim şu anda avrupa ve amerikalı çiftçiler gibi ekipmanlarla çalışacak bir ortamımız yok.hiç değilse devlet yapsın.biz de videolardan görmeyelim gidip yerinde görelim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 206403, member: 7396"] [b]Ynt: TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE SATIN ALINAN NEW-HOLLAND T 7040 TRAKTÖRLERİ[/b] TİGEM de yapılanları israf gibi görmeyin.orada yapılanlar tüm türkiyeye örnek olabilecek şekilde en üst seviyede olmalıdır.araştırma geliştirme en üst seviyede olmalıdır.pekçok çiftçimizin bundan yüz yıl önce dedesinin yaptığı çiftçilikten farkı öküzün yerini traktörün alması.kendi köyümden bahsedeyim. burada bir adam var.hiç gübre atmaz gübre atmanın faydasız olduğunu düşünür. başkası da mibzere karşı halen daha pulluğun altına ekin ekiyor. tohumluk almazlar.traktörlerin %80 mf 240.birşey demiyecem de sürdükleri çift 8-10 cm geçmez.diyorum ki;biraz büyükçe bir motor al.tarlanı derince sür.bak ayrık kalıyormu.bana şiddetle karşı çıkarlar.bizim şu anda avrupa ve amerikalı çiftçiler gibi ekipmanlarla çalışacak bir ortamımız yok.hiç değilse devlet yapsın.biz de videolardan görmeyelim gidip yerinde görelim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE SATIN ALINAN NEW-HOLLAND T 7040 TRAKTÖRLERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt