PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
tarım kırsal destekleme kurumu YARDIM EDERMİSİMİZ Arkadaşlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sevecen12" data-source="post: 944891" data-attributes="member: 59463"><p>Herkes ayrı birşey söylüyor elimde 60 -80 bin kadar para var. Tkdk %65 hibe veriyor süt üretim çiftliği için</p><p></p><p>Fakat örn 150 bin ttu %65 onlara ait diyelim</p><p></p><p>TKDK Kimler başvurabilir Benim</p><p></p><p>ÇKS YOK Üstüme hiç birşey yok fakat 5 dnüm boş yer var</p><p>oraya yapıcam ama 150 bin param yok tkdk ilkten destekleme sağlarmı</p><p>120 başlık işletme kaça maal olur modern işletme </p><p>üstüme ev falan var çks yok başvuru süresi ne kadar</p><p>ortalama tahmini ne kadar maal olur biliyorum modern istiyorlar ama %65 vericeklerse</p><p>4 dönüm yerimi satıcam ana yol üstü 300 bin inek alıcam 40 tane koyucam yaparlarsa yani</p><p></p><p>Lütfen ayrınıtılı anlatın boş yorum atmayın nolur</p><p></p><p>[size=18pt]<span style="color: blue">GÜNCELLEME 3 NİSAN </span>[/size]</p><p></p><p>Evet bugün bizzat aradım</p><p>Konya tkdk ya telefonda bayan çıktı 15dk anlattı.</p><p><span style="color: blue">Şuan bütce hiç yok başvuruda 1-2 -3-4 ay sonra olucak ve yıl sonunda 2.partlar açılcak dedi Bende sordum</span></p><p>Benim hiç bütcem yok ilkten destek verme şansınız nedir şartlar nedir öğrenebilirmiyim dedim ? </p><p>-Devap= Beyfendi siz ilk önce yaptıracaksınız köye kasabaya en az 2km uzakta olucak dedi 5-10 Dönüm tapulu ipoteksiz olması gerekir üstünüze veya en az 10 yıllık belediye imzalı kiralanmış yer olması lağzım burayı hiçbir taktirde tapu üstüne ise ipotek vermiceksin kira ise zaten veremessiniz Siz burayı kendi imkanlarınız ile yaptırıp bize öyle müracat ediceksiniz ve biz kontroller sonrası ücret ödeme gerçekleştircez dedi.</p><p>+Peki benim yapma durumum yok 500 bin tutar ise modern işletmeye 100 bin param var Nasıl yaptıracam ki Tkdk ait kredi falan varmıdır?</p><p>Cevap= Beyfendi bunu biz bilemeyiz ister ev arsa satın yaptırın ister kredi kullanın Örn hepsiini 500 bin ' e kredi ile yaptırdınız İşletme bankanın üstüne oldu ama ordaki yer tapusu size ait biz gelip bakıyorzu maliyet raporu ve bankadan çektiğine dair işletme için kredi tutarının %65 ' ini karşılıyoruz dedi.</p><p>Sorum=- Çks istiyorlamış 3 yıllık dediler o durum nasıldır hanfendi dedim?</p><p>Cevap= Şöyle birşey sizin hayvancılık ile birşey yaptınınız İnek aldınız mı üstünüze baktınızmı çks en az 3 yıl yeterli oluyor ama bunlar yoksa </p><p>2 ay sigortları hayvan çilfiğinde çalışmış gözükmeniz gerekir.Buda yeterli veya Veteriner falanmısınız diplomanız varmı okulundan mezunmusunuz sertifikalarınız varmı bunlardan 1 tanesi yeterli olur beyfendi dedi İşte sorduklarım bunlar </p><p></p><p>Ben Şimdi TC Ziraat bankasından tesisi yaptırmam gerekiyor orasıda 1 kefil istiyor veya Tesis ve İnek alımı olursa Bankanın üstüne oluyor onlar TKDK da buna karışmıyor çünkü Yer kiralık olursa 10 -20 Senelik ipoetek vermiyorsunuz banka almıyor zaten yaptırgı kazanlar gübre çukurlar Daha çeşitli ekipmanlar falan tesis yani 100 başlık için.Kuruyor ve o borc sen borcunu tamamen bitiseiye kadar üstüne olmuyor inek alımıda olursa sigortlaman ve kendine sigorta ve 1 içşi çalıştırman gerekirmiş </p><p>Şuan ilk yapmam gerek 10 dönüm bir yer var kırda onu almam yada 20 yıllık kiralamam gerekir.</p><p>Prosüdürleri çok yani biraz Ve ayriyetten 40 yaş altına %65 Üstüne %60 hibe veriomuş.</p><p>Ziraat bankası ile bildiğini konu varsa nolur yazın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sevecen12, post: 944891, member: 59463"] Herkes ayrı birşey söylüyor elimde 60 -80 bin kadar para var. Tkdk %65 hibe veriyor süt üretim çiftliği için Fakat örn 150 bin ttu %65 onlara ait diyelim TKDK Kimler başvurabilir Benim ÇKS YOK Üstüme hiç birşey yok fakat 5 dnüm boş yer var oraya yapıcam ama 150 bin param yok tkdk ilkten destekleme sağlarmı 120 başlık işletme kaça maal olur modern işletme üstüme ev falan var çks yok başvuru süresi ne kadar ortalama tahmini ne kadar maal olur biliyorum modern istiyorlar ama %65 vericeklerse 4 dönüm yerimi satıcam ana yol üstü 300 bin inek alıcam 40 tane koyucam yaparlarsa yani Lütfen ayrınıtılı anlatın boş yorum atmayın nolur [size=18pt][color=blue]GÜNCELLEME 3 NİSAN [/color][/size] Evet bugün bizzat aradım Konya tkdk ya telefonda bayan çıktı 15dk anlattı. [color=blue]Şuan bütce hiç yok başvuruda 1-2 -3-4 ay sonra olucak ve yıl sonunda 2.partlar açılcak dedi Bende sordum[/color] Benim hiç bütcem yok ilkten destek verme şansınız nedir şartlar nedir öğrenebilirmiyim dedim ? -Devap= Beyfendi siz ilk önce yaptıracaksınız köye kasabaya en az 2km uzakta olucak dedi 5-10 Dönüm tapulu ipoteksiz olması gerekir üstünüze veya en az 10 yıllık belediye imzalı kiralanmış yer olması lağzım burayı hiçbir taktirde tapu üstüne ise ipotek vermiceksin kira ise zaten veremessiniz Siz burayı kendi imkanlarınız ile yaptırıp bize öyle müracat ediceksiniz ve biz kontroller sonrası ücret ödeme gerçekleştircez dedi. +Peki benim yapma durumum yok 500 bin tutar ise modern işletmeye 100 bin param var Nasıl yaptıracam ki Tkdk ait kredi falan varmıdır? Cevap= Beyfendi bunu biz bilemeyiz ister ev arsa satın yaptırın ister kredi kullanın Örn hepsiini 500 bin ' e kredi ile yaptırdınız İşletme bankanın üstüne oldu ama ordaki yer tapusu size ait biz gelip bakıyorzu maliyet raporu ve bankadan çektiğine dair işletme için kredi tutarının %65 ' ini karşılıyoruz dedi. Sorum=- Çks istiyorlamış 3 yıllık dediler o durum nasıldır hanfendi dedim? Cevap= Şöyle birşey sizin hayvancılık ile birşey yaptınınız İnek aldınız mı üstünüze baktınızmı çks en az 3 yıl yeterli oluyor ama bunlar yoksa 2 ay sigortları hayvan çilfiğinde çalışmış gözükmeniz gerekir.Buda yeterli veya Veteriner falanmısınız diplomanız varmı okulundan mezunmusunuz sertifikalarınız varmı bunlardan 1 tanesi yeterli olur beyfendi dedi İşte sorduklarım bunlar Ben Şimdi TC Ziraat bankasından tesisi yaptırmam gerekiyor orasıda 1 kefil istiyor veya Tesis ve İnek alımı olursa Bankanın üstüne oluyor onlar TKDK da buna karışmıyor çünkü Yer kiralık olursa 10 -20 Senelik ipoetek vermiyorsunuz banka almıyor zaten yaptırgı kazanlar gübre çukurlar Daha çeşitli ekipmanlar falan tesis yani 100 başlık için.Kuruyor ve o borc sen borcunu tamamen bitiseiye kadar üstüne olmuyor inek alımıda olursa sigortlaman ve kendine sigorta ve 1 içşi çalıştırman gerekirmiş Şuan ilk yapmam gerek 10 dönüm bir yer var kırda onu almam yada 20 yıllık kiralamam gerekir. Prosüdürleri çok yani biraz Ve ayriyetten 40 yaş altına %65 Üstüne %60 hibe veriomuş. Ziraat bankası ile bildiğini konu varsa nolur yazın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
tarım kırsal destekleme kurumu YARDIM EDERMİSİMİZ Arkadaşlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt