PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
tarım kırsal destekleme kurumu YARDIM EDERMİSİMİZ Arkadaşlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sevecen12" data-source="post: 944996" data-attributes="member: 59463"><p><strong>Ynt: tarım kırsal destekleme kurumu YARDIM EDERMİSİMİZ Arkadaşlar</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Örnek tapu üstüme olur ise 3 yıllık çks kayıtlı birisinin adına yaptırırsak o kişinin üzerinemi olucak işletme ve çekilen kredi.Çks 3 sene beklememmi gerek ve Örn 300bin tuttu son modernd 5 dönüm 120 başlık veya 60 başlık işletme</p><p>195 BİN Eder 105 Milyarınıda benim ödemem gerekiyor Ve 105 bin ' i Kredi veriyormu tkdk ödemek için 5 sene sonra faizle ben zaten inekleri alıcam ama bu 105 bin i de veriyormu kredisini diğerlerini karşılıyormu kapalı besi yaptırcam tabiki.</p><p>Çks yok işte sorun keşke 3 yıl önce kayıt olsydk ama hiç bi çözüm yolu yokmu arkadaşlar 300binede son sistem modern kurulmazmı aşşagı yukarı sizce? ya ? Lütfen daha açıklayın nolur kardeş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sevecen12, post: 944996, member: 59463"] [b]Ynt: tarım kırsal destekleme kurumu YARDIM EDERMİSİMİZ Arkadaşlar[/b] Örnek tapu üstüme olur ise 3 yıllık çks kayıtlı birisinin adına yaptırırsak o kişinin üzerinemi olucak işletme ve çekilen kredi.Çks 3 sene beklememmi gerek ve Örn 300bin tuttu son modernd 5 dönüm 120 başlık veya 60 başlık işletme 195 BİN Eder 105 Milyarınıda benim ödemem gerekiyor Ve 105 bin ' i Kredi veriyormu tkdk ödemek için 5 sene sonra faizle ben zaten inekleri alıcam ama bu 105 bin i de veriyormu kredisini diğerlerini karşılıyormu kapalı besi yaptırcam tabiki. Çks yok işte sorun keşke 3 yıl önce kayıt olsydk ama hiç bi çözüm yolu yokmu arkadaşlar 300binede son sistem modern kurulmazmı aşşagı yukarı sizce? ya ? Lütfen daha açıklayın nolur kardeş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
tarım kırsal destekleme kurumu YARDIM EDERMİSİMİZ Arkadaşlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt