PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
* Tarım Kredi Koop. Gn. Md. maaşı 100.000 TL *
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali Dmr" data-source="post: 1029763" data-attributes="member: 57632"><p>Ben her zaman söylerim. Bir işin başına o işi isteyerek yapan biri, işi geliştirmek isteyen biri geçmezse o işten hayır gelmez. Kooperatifler, birlikler hep kendine çalışan insanlar tarafından yönetiliyor. Millet için çalışanların ise ayağını kaydırırlar. Bunun en büyük örneği Çamavlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde gördüm ben. Yılların kooperatifini batırdılar. 25000 teneke peynir hesaplarda kayıp çıkmış. 1 milyon 350 bin TL borç varmış. Battı bu yüzden. Dikili tarafında pavyonlarda meşhurdur yöneticileri tanır oradaki herkes. Yıllarca başkanlığını yapan kişi köyün en büyük çiftliğini kurdu kendine. Ben yemedim diyor ama herkes biliyor neler yaptıklarını. </p><p></p><p>Tarım kredi kooperatifi de yiyicilerin elinde zaten belli şubelerdeki adamlardan. Adamların derdi üreticiye yardım etmek değil ticaret. Soru soramıyorsun heriflere. Eğer bunlardan kurtarılmazsa batması yakındır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Dmr, post: 1029763, member: 57632"] Ben her zaman söylerim. Bir işin başına o işi isteyerek yapan biri, işi geliştirmek isteyen biri geçmezse o işten hayır gelmez. Kooperatifler, birlikler hep kendine çalışan insanlar tarafından yönetiliyor. Millet için çalışanların ise ayağını kaydırırlar. Bunun en büyük örneği Çamavlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde gördüm ben. Yılların kooperatifini batırdılar. 25000 teneke peynir hesaplarda kayıp çıkmış. 1 milyon 350 bin TL borç varmış. Battı bu yüzden. Dikili tarafında pavyonlarda meşhurdur yöneticileri tanır oradaki herkes. Yıllarca başkanlığını yapan kişi köyün en büyük çiftliğini kurdu kendine. Ben yemedim diyor ama herkes biliyor neler yaptıklarını. Tarım kredi kooperatifi de yiyicilerin elinde zaten belli şubelerdeki adamlardan. Adamların derdi üreticiye yardım etmek değil ticaret. Soru soramıyorsun heriflere. Eğer bunlardan kurtarılmazsa batması yakındır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
* Tarım Kredi Koop. Gn. Md. maaşı 100.000 TL *
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt