PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TARIM KREDİ KOOPERATİFİ BAŞKANI'NIN AYLIK 100 .000 TL MAAŞ ALMASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yasinccc" data-source="post: 1321263" data-attributes="member: 84658"><p>Koparatiflerin durumu hep aynı o zaman. Koyun keçi damazlık birliği biz koyunculara hiç bi faydası olmazken devletin hayvan başına verdiği. Paranın yarısını aidat diyerek yatırmamızı istiyor yatırmassan destekleme alamıyorsun ayrıca birliğin üyelerinin çoğu birliğin bulunduğu ilçeden diğer ilçelere 2 şer 3 er üye düşerken birliğin bulunduğu ilçeye çoğunluk verilmiş adelet mi bu kendi üyeleri istemedikçe hiç bir şey olmuyor. Fazla alınan paraları geri iade etmek için oylama yaptılar birliğin bulunduğu yerin üyeleri istemedi diye iade yapmadılar birliğin bulunduğu ilçede sürü ıslah çalışmalarıyla sürüler hep ıslah edildi il genelindeki diğer yetiştiricilere bir koçu bile 5000 tl den veriyorlar bu soygunculuk diğilde ne bizden aidat almayı biliyorlar bir tek (ilçe ismi vermemeye çalıştım. Benim gözümce durum bu ayrıca. Birliğe kayum atandı bakalım ne gibi gelişmeler olucak)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yasinccc, post: 1321263, member: 84658"] Koparatiflerin durumu hep aynı o zaman. Koyun keçi damazlık birliği biz koyunculara hiç bi faydası olmazken devletin hayvan başına verdiği. Paranın yarısını aidat diyerek yatırmamızı istiyor yatırmassan destekleme alamıyorsun ayrıca birliğin üyelerinin çoğu birliğin bulunduğu ilçeden diğer ilçelere 2 şer 3 er üye düşerken birliğin bulunduğu ilçeye çoğunluk verilmiş adelet mi bu kendi üyeleri istemedikçe hiç bir şey olmuyor. Fazla alınan paraları geri iade etmek için oylama yaptılar birliğin bulunduğu yerin üyeleri istemedi diye iade yapmadılar birliğin bulunduğu ilçede sürü ıslah çalışmalarıyla sürüler hep ıslah edildi il genelindeki diğer yetiştiricilere bir koçu bile 5000 tl den veriyorlar bu soygunculuk diğilde ne bizden aidat almayı biliyorlar bir tek (ilçe ismi vermemeye çalıştım. Benim gözümce durum bu ayrıca. Birliğe kayum atandı bakalım ne gibi gelişmeler olucak) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TARIM KREDİ KOOPERATİFİ BAŞKANI'NIN AYLIK 100 .000 TL MAAŞ ALMASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt