PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
tarım kredi kooperatifi borcum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muratcan" data-source="post: 771459" data-attributes="member: 23969"><p><strong>Ynt: tarım kredi kooperatifi borcum</strong></p><p></p><p>tarım kredi internet sayfasına girin herşey güllük gülistanlık gibi anlatılıyor dışardan amir memur girse şuna bak der devlet çiftçiyi ne kadar kolluyor adamlar hala aglıyor diyordur zaten nette herkez devlet destek veriyor çiftçiler zengin oldu diyor o destegi alabiliyormuyuz bide bana sor 55 dekar yerim var destegini yaptirdim 400 tl alacagım yere 200 tl aldım sonra araşdırdım toprak tahlili yaptırmassan mazotun destegini vermiyorlarmış bunu ziraat taki memurun demesi gerekmezmi kim seye derdimizi anlatamıyoruz çiftçilik den kazanamıyortuz dedikmi dışardan bi ton azar işitiyoruz hakkımız istiyoruz alamıyorzu hep göstermelik oyunlar bunlar...tarım kredi sayfasında sulama ekipmanı 4 yıl sıfır faizle diyor ....mazot enerji 6 ay sıfır faizle veriliyor diyor....tohum gübre 1 yıl vade yapılıuyor diyor</p><p>bahar ayın da tohum gübre sulama ekipmanı aldım 1 yıl 12 ay diyorum tarım kredi sayfasında aldıgın ürün 1 yıl da ödenir diyorum 1 yık 12 ay degilmi diyorum laf anlayan yok borcunu öde yıl bitmeden diyor madem agustosta yada aralık ayın da ödemeniz var neden bunu tkk internet sitesine yazmıyor sunuz ???tarım kredi çiftçinin dostu degil yeni üye oldum en kısa zaman da silinecegim esnaf bunlardan merhametli dürüsttür dür</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muratcan, post: 771459, member: 23969"] [b]Ynt: tarım kredi kooperatifi borcum[/b] tarım kredi internet sayfasına girin herşey güllük gülistanlık gibi anlatılıyor dışardan amir memur girse şuna bak der devlet çiftçiyi ne kadar kolluyor adamlar hala aglıyor diyordur zaten nette herkez devlet destek veriyor çiftçiler zengin oldu diyor o destegi alabiliyormuyuz bide bana sor 55 dekar yerim var destegini yaptirdim 400 tl alacagım yere 200 tl aldım sonra araşdırdım toprak tahlili yaptırmassan mazotun destegini vermiyorlarmış bunu ziraat taki memurun demesi gerekmezmi kim seye derdimizi anlatamıyoruz çiftçilik den kazanamıyortuz dedikmi dışardan bi ton azar işitiyoruz hakkımız istiyoruz alamıyorzu hep göstermelik oyunlar bunlar...tarım kredi sayfasında sulama ekipmanı 4 yıl sıfır faizle diyor ....mazot enerji 6 ay sıfır faizle veriliyor diyor....tohum gübre 1 yıl vade yapılıuyor diyor bahar ayın da tohum gübre sulama ekipmanı aldım 1 yıl 12 ay diyorum tarım kredi sayfasında aldıgın ürün 1 yıl da ödenir diyorum 1 yık 12 ay degilmi diyorum laf anlayan yok borcunu öde yıl bitmeden diyor madem agustosta yada aralık ayın da ödemeniz var neden bunu tkk internet sitesine yazmıyor sunuz ???tarım kredi çiftçinin dostu degil yeni üye oldum en kısa zaman da silinecegim esnaf bunlardan merhametli dürüsttür dür [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
tarım kredi kooperatifi borcum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt