PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü görevden alındı.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aygün 10" data-source="post: 1017619" data-attributes="member: 3789"><p>Şu bir gerçek ki ,bu kredi kuruluşları bir şekilde kazanacaklar yoksa kendini idare edemez hale gelir.</p><p>Tarım krediler de adı üstünde kooperatif ,oz sermayelerini oluşturmak için ilk kuruluşta ve daha sonra üyelerinden sermaye alarak ve bunu taksitte bölerek sermaye borcunu ortaklarından tahsil eder,kredi borç ödenirken, ortak ana parayı,buna uygulanan düşük faizi ve varsa sermaye taksitini ödemek zorunda.Ama ortaklarının sermeye borclarini ödemeyi en sona bırakarak,sermaye borcunun birikmesine sebebiyet veriliyor.</p><p>Ben gubrede Gübretaşin ürünlerini tercih ediyorum.Kaliteli ve güvenilir olduğunu dusunuyorsun.Ürüne özel gübreler büyük kolaylık;</p><p>Ekin gübresi, içinde kalsiyum vardır,ph dusuk topraklar için idealdir.Süper ekin gübresi ph yüksekçe topraklar için içinde çinko ve kükürt ilaveli dır.</p><p>Mısırda verimin adı mısır gübresi temel gübre maddeleri dişin da demir,çinko ve kükürt ilaveli dır.Altın çiçek,Altın turunç,Süper pancar,süper Çotanak,Çotanak fertil,Süper çeltik,Yeşil altın gibi ürüne özel gübreler.Tarlaya hangini atacağım derdine carediler.</p><p>Çok iyi denetim mekanizması vardır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aygün 10, post: 1017619, member: 3789"] Şu bir gerçek ki ,bu kredi kuruluşları bir şekilde kazanacaklar yoksa kendini idare edemez hale gelir. Tarım krediler de adı üstünde kooperatif ,oz sermayelerini oluşturmak için ilk kuruluşta ve daha sonra üyelerinden sermaye alarak ve bunu taksitte bölerek sermaye borcunu ortaklarından tahsil eder,kredi borç ödenirken, ortak ana parayı,buna uygulanan düşük faizi ve varsa sermaye taksitini ödemek zorunda.Ama ortaklarının sermeye borclarini ödemeyi en sona bırakarak,sermaye borcunun birikmesine sebebiyet veriliyor. Ben gubrede Gübretaşin ürünlerini tercih ediyorum.Kaliteli ve güvenilir olduğunu dusunuyorsun.Ürüne özel gübreler büyük kolaylık; Ekin gübresi, içinde kalsiyum vardır,ph dusuk topraklar için idealdir.Süper ekin gübresi ph yüksekçe topraklar için içinde çinko ve kükürt ilaveli dır. Mısırda verimin adı mısır gübresi temel gübre maddeleri dişin da demir,çinko ve kükürt ilaveli dır.Altın çiçek,Altın turunç,Süper pancar,süper Çotanak,Çotanak fertil,Süper çeltik,Yeşil altın gibi ürüne özel gübreler.Tarlaya hangini atacağım derdine carediler. Çok iyi denetim mekanizması vardır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü görevden alındı.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt