PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Tarım makinaları fiyat artışı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kemalern032" data-source="post: 1275868" data-attributes="member: 82576"><p>Arkadaşlar 2018 Nisan ayında çesitli makinelerin fiyatlarını araştırdım not ettim bugün rast geldim yazayım dedim şuan ki fiyatları gördükten sonra yazdıklarım ucuz geldi </p><p></p><p>Fimax Kepçe Loder 102.000 TL</p><p></p><p>Fimax çift rotorlu ot toplama tırmığı 18.000 TL</p><p></p><p>20 metreküp yem karma 65.000 TL</p><p></p><p>Fimax 10 tonluk sıvı gübre tankeri FST 10000 - 52.000 TL</p><p></p><p>Fimax Çayır biçme makinası FMDM 245 - 22.000 TL (6 diskli sıkmasız) </p><p></p><p>Katı gübre dağıtma 10 ton 60.000 TL</p><p></p><p>Balya makinası 42.000 TL</p><p></p><p>Alparslan kepçe platin (orta) 20.000 TL (montaj dahil)</p><p></p><p>10 ton römork çift dingil 24.000 TL</p><p></p><p>Pulluk 5 kulaklı 15.000 TL</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaşlar marka belirttim ama çoğu makine fiyatları aynı 2 3 bin fark var yazma gereği duymadim yoksa hemen hemen tüm markaların fiyatı vardı şuan ki fiyatlarını bilmiyorum ama çok fazla artmıştır. Çiftçi kazanamıyorken nasıl alsın bu makineleri, 24 yaşındayım çiftçilik yapmayı çok istiyordum ama bu fiyatlarla olmaz abi TD 110 en ekonomik traktörlerdi performans ve konfor bakımından ama onlarda pahalandı ama beni bunlar engelleyemez hâlâ içimde bir ukte var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kemalern032, post: 1275868, member: 82576"] Arkadaşlar 2018 Nisan ayında çesitli makinelerin fiyatlarını araştırdım not ettim bugün rast geldim yazayım dedim şuan ki fiyatları gördükten sonra yazdıklarım ucuz geldi Fimax Kepçe Loder 102.000 TL Fimax çift rotorlu ot toplama tırmığı 18.000 TL 20 metreküp yem karma 65.000 TL Fimax 10 tonluk sıvı gübre tankeri FST 10000 - 52.000 TL Fimax Çayır biçme makinası FMDM 245 - 22.000 TL (6 diskli sıkmasız) Katı gübre dağıtma 10 ton 60.000 TL Balya makinası 42.000 TL Alparslan kepçe platin (orta) 20.000 TL (montaj dahil) 10 ton römork çift dingil 24.000 TL Pulluk 5 kulaklı 15.000 TL Arkadaşlar marka belirttim ama çoğu makine fiyatları aynı 2 3 bin fark var yazma gereği duymadim yoksa hemen hemen tüm markaların fiyatı vardı şuan ki fiyatlarını bilmiyorum ama çok fazla artmıştır. Çiftçi kazanamıyorken nasıl alsın bu makineleri, 24 yaşındayım çiftçilik yapmayı çok istiyordum ama bu fiyatlarla olmaz abi TD 110 en ekonomik traktörlerdi performans ve konfor bakımından ama onlarda pahalandı ama beni bunlar engelleyemez hâlâ içimde bir ukte var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Tarım makinaları fiyat artışı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt