PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
tarım mitingi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 738677" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: tarım mitingi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>o zaman sen akp de başka bişe deme bunu duyan tayyip amcanda desinki ne yaparsam yapayım hala seviliyorum demkki millet halinden memnun...</p><p>yav kardeşim mahşer günü bize tayyipmi şefaat edecekki o dindar diye onun peşinde koşalım peşinde koşulacak insan bellii ki tayyip dindar olsa bana ne olmasa bana ne...btp ye gelince adamlar haklarını savunuyor bunun için can veriyorlar ki kendi haklarında iyi görünüp kötülük yapmıyorlar..tayyip dindar filan değil öyle görünen sadece ne olaylar dönüyoda garbim insanların gördüğü yok beaaaaa sadece ülkeye ağaç dikme işinde ne paracıklar sömürülmüş duysanız ağzınızda su içecek dudak kalmaz en kolayda bu ağaç dikme işinde para götürülüyomuş hesap sorsalar bile biz diktik kurudu deniyormuş iş tamam uyu türkiyem gözünü açanlar götürüyo memleketi babasından miras kalmış gib tayyip boşuna milyarlarca ağaç diktik dermi...tayyibin yandaşları uyanı bir yanı bayraktarlar bir yanı İstanbul o yemesinde kim yesin </p><p></p><p></p><p>yani tayyip çıkıptda tv lerde bağırıyor yaa faziler %135 lerde &5 lere çektttttttttiiiiikkkkk peki içinden geçenide söylesin o zaman o söylemiyorsa ben tahmin edim,faizleri % 5 lere çektik amma onu bile ödeyemeyeceksiniz çünki sizi bitireceğiz malınız ürününüz para etmeyecek onları sattığınız yerlerle savaş çıkarıp önünüzü keseceğiz dahası yandaşlarımızın ürünlerini getirip size satacağız ama faizleri aşağı çekerek sempatikliğimizden de vaz geçeceğiz...bende diyorumki siz bi durun şu seçimler gelsin bakın bizler oyumuzu kime veriyoruz...</p><p>sadece o değil o zaman bu akp üzerimize ne oyunlar oynamış onuda yazsınlar öyleyse sadece chp yi kuranla ve onun başındakilerin yaptıklarını değil...bakalım kimin kabahati daha çok çıkacak....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 738677, member: 28829"] [b]Ynt: tarım mitingi[/b] o zaman sen akp de başka bişe deme bunu duyan tayyip amcanda desinki ne yaparsam yapayım hala seviliyorum demkki millet halinden memnun... yav kardeşim mahşer günü bize tayyipmi şefaat edecekki o dindar diye onun peşinde koşalım peşinde koşulacak insan bellii ki tayyip dindar olsa bana ne olmasa bana ne...btp ye gelince adamlar haklarını savunuyor bunun için can veriyorlar ki kendi haklarında iyi görünüp kötülük yapmıyorlar..tayyip dindar filan değil öyle görünen sadece ne olaylar dönüyoda garbim insanların gördüğü yok beaaaaa sadece ülkeye ağaç dikme işinde ne paracıklar sömürülmüş duysanız ağzınızda su içecek dudak kalmaz en kolayda bu ağaç dikme işinde para götürülüyomuş hesap sorsalar bile biz diktik kurudu deniyormuş iş tamam uyu türkiyem gözünü açanlar götürüyo memleketi babasından miras kalmış gib tayyip boşuna milyarlarca ağaç diktik dermi...tayyibin yandaşları uyanı bir yanı bayraktarlar bir yanı İstanbul o yemesinde kim yesin yani tayyip çıkıptda tv lerde bağırıyor yaa faziler %135 lerde &5 lere çektttttttttiiiiikkkkk peki içinden geçenide söylesin o zaman o söylemiyorsa ben tahmin edim,faizleri % 5 lere çektik amma onu bile ödeyemeyeceksiniz çünki sizi bitireceğiz malınız ürününüz para etmeyecek onları sattığınız yerlerle savaş çıkarıp önünüzü keseceğiz dahası yandaşlarımızın ürünlerini getirip size satacağız ama faizleri aşağı çekerek sempatikliğimizden de vaz geçeceğiz...bende diyorumki siz bi durun şu seçimler gelsin bakın bizler oyumuzu kime veriyoruz... sadece o değil o zaman bu akp üzerimize ne oyunlar oynamış onuda yazsınlar öyleyse sadece chp yi kuranla ve onun başındakilerin yaptıklarını değil...bakalım kimin kabahati daha çok çıkacak.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
tarım mitingi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt