PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
TARIM ÖZ KULLANANLAR BURAYA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="behzad" data-source="post: 1418090" data-attributes="member: 77796"><p>Bende de 24 lü 2020 model tarımöz hububat mibzeri var şanlıurfa siverek te ilk alan çiftçiyim mibzer güzel, tohum ekerken dingil tekerin içinden kırıldı garanti var dedik siZ kırmışsınız dediler 3000 tl fiyat istediler ve üstünede işine gelirse deyip tlfnu yüzümüze kapattılar .yedek parçasıda yok dingili kaynattık birşekilde porya dişlisi lazım aradık burda şakalakın 300 tl biz tarımöze 450 tl yatırdık dekontu attık verdiler kargoya ,üçgünde geldi kargo ücretinide verdik paketi aldık siyah bir poşete sarıp göndermişler .açtığımızda 11 dişin 2 si kırık hemen resim attım raşit beye size yemin ediyorum hiç umurunda değil, bugün cuma pazartesi bakarız diyor daha siz hesaplayın!yani anlıayacağınız kapısına dert sokmak isteyen TARIMÖZ ALSIN .tekrar söylüyorum mibzerin suçu yok sahibi veya muhataplar kimse onlar için insanın müşterinin yemin ediyorum köpek kadar değeri yok ben bunu gördüm bunu söylerim …..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="behzad, post: 1418090, member: 77796"] Bende de 24 lü 2020 model tarımöz hububat mibzeri var şanlıurfa siverek te ilk alan çiftçiyim mibzer güzel, tohum ekerken dingil tekerin içinden kırıldı garanti var dedik siZ kırmışsınız dediler 3000 tl fiyat istediler ve üstünede işine gelirse deyip tlfnu yüzümüze kapattılar .yedek parçasıda yok dingili kaynattık birşekilde porya dişlisi lazım aradık burda şakalakın 300 tl biz tarımöze 450 tl yatırdık dekontu attık verdiler kargoya ,üçgünde geldi kargo ücretinide verdik paketi aldık siyah bir poşete sarıp göndermişler .açtığımızda 11 dişin 2 si kırık hemen resim attım raşit beye size yemin ediyorum hiç umurunda değil, bugün cuma pazartesi bakarız diyor daha siz hesaplayın!yani anlıayacağınız kapısına dert sokmak isteyen TARIMÖZ ALSIN .tekrar söylüyorum mibzerin suçu yok sahibi veya muhataplar kimse onlar için insanın müşterinin yemin ediyorum köpek kadar değeri yok ben bunu gördüm bunu söylerim ….. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
TARIM ÖZ KULLANANLAR BURAYA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt