PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarım politikasına onay
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 388276" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Tarım politikasına onay</strong></p><p></p><p>katılıyorum.partide olsun grubda olsun LİDER lik çok önemlidr.vizyon gereklidir.konu siyaset olarak algılanmasın.ama bir gerçek var.RAHMETLİ ERBAKAN HOCA yabana atılacak bir lider bir adam degilmiş.söylemi tutumu öngörüsü saglam bir kalektere dayanıyor.çünkü </p><p>arkasında etrafında okadar çok lider vasfını taşıyacak hatmi kuvvetli öngörüsü kuvvetli lider ve lider adayları bırakmış ki ben şuan sayamıyorum.</p><p> ya RAHMETLİ BAŞBUG araksında kimseyi bırakmamış.</p><p> ya SÜLEYMAN DEMİREL arkasında tansu çiller hariç yok</p><p> sol partilerde öyle RAHMETLİ ECEVİT deniz baykal RAHMETLİ İNÖNÜLER </p><p>ama şu bir gerçek sayın KILIÇTARoglu CHP bir rüzgar estirdi.en azından SAĞ kersime chp yi sevdirdi.adama şans verilmeli.ben bir koyu sağ görüşlü olarak bu tabumu kemal kılıçtaroglu ve gürsel tekin iklisi yıktı.benim gibi milyonlar vardır.</p><p></p><p>kapalı kutu öcü olan bir chp şimdi parti oldu ama adamı yiyecekler kesin gibi.</p><p></p><p> HALKIMIZ REFAH İSTİYOR İLERİYİ GÖRMEK İSTİYOR.HER 5 YILDA BİR KRİZ İSTEMİYOR.HALKLA İLETİŞİMİ İYİ OLAN HALKTAN BİRİ OLAN BİR BAŞBAKAN VE LİDER VAR.HALKIN SOFRASINA YAKIŞIYOR.2023 YINA KADAR LİDER.</p><p> AKP DEGİLİM AMA ARTIK KABULLENMEK GEREKİYOR.</p><p> ÇÜNKÜ KARŞINA ÇIKACAK LİDER YOK HALKIN İÇİNE YAKIŞAN BİR LİDER LAZIM ODA ŞİMDİLİK YOK.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 388276, member: 988"] [b]Ynt: Tarım politikasına onay[/b] katılıyorum.partide olsun grubda olsun LİDER lik çok önemlidr.vizyon gereklidir.konu siyaset olarak algılanmasın.ama bir gerçek var.RAHMETLİ ERBAKAN HOCA yabana atılacak bir lider bir adam degilmiş.söylemi tutumu öngörüsü saglam bir kalektere dayanıyor.çünkü arkasında etrafında okadar çok lider vasfını taşıyacak hatmi kuvvetli öngörüsü kuvvetli lider ve lider adayları bırakmış ki ben şuan sayamıyorum. ya RAHMETLİ BAŞBUG araksında kimseyi bırakmamış. ya SÜLEYMAN DEMİREL arkasında tansu çiller hariç yok sol partilerde öyle RAHMETLİ ECEVİT deniz baykal RAHMETLİ İNÖNÜLER ama şu bir gerçek sayın KILIÇTARoglu CHP bir rüzgar estirdi.en azından SAĞ kersime chp yi sevdirdi.adama şans verilmeli.ben bir koyu sağ görüşlü olarak bu tabumu kemal kılıçtaroglu ve gürsel tekin iklisi yıktı.benim gibi milyonlar vardır. kapalı kutu öcü olan bir chp şimdi parti oldu ama adamı yiyecekler kesin gibi. HALKIMIZ REFAH İSTİYOR İLERİYİ GÖRMEK İSTİYOR.HER 5 YILDA BİR KRİZ İSTEMİYOR.HALKLA İLETİŞİMİ İYİ OLAN HALKTAN BİRİ OLAN BİR BAŞBAKAN VE LİDER VAR.HALKIN SOFRASINA YAKIŞIYOR.2023 YINA KADAR LİDER. AKP DEGİLİM AMA ARTIK KABULLENMEK GEREKİYOR. ÇÜNKÜ KARŞINA ÇIKACAK LİDER YOK HALKIN İÇİNE YAKIŞAN BİR LİDER LAZIM ODA ŞİMDİLİK YOK. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarım politikasına onay
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt