PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarım Reformu Genel Müdüründen köylülere: Eşkıya mısınız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 978194" data-attributes="member: 57777"><p><strong>Ynt: Tarım Reformu Genel Müdüründen köylülere: Eşkıya mısınız?</strong></p><p></p><p></p><p>Geçen yıl Toplulaştırma için yetkililer gelip bilgi verdiler, herkes soru sordu cevap verdi, bende ısrarla bir soru sordum, toplulaştırma yapılacaksa kanuni dayanağı nedir? Hangi kanuna göre bu toplulaştırmayı yapacaksınız diye sordum bana verilen cevap şu oldu, hiçbir kanuni dayanağı yoktur sadece bireyin rızası ile yapılacaktır diye cevap verdiler, toplulaştırmayı yapacak şirket sadece projeye göre yetkisi vardır bu projeyede son halini alana kadar en az 5-6 kere ihtiraz süreci var, askı süresince ihtirazlar dikkate alınıyor herkesin onayı alındıktan sonra liste en son halini alıyor, ama herkesi memnun etmek kolay değil</p><p>Birazda bu durum köy halkının tutumuna bağlı, bazıları torpille iş yaptırmanın derdinde, geçen gün bir başlıktada yazmıştım ilçe tarımdan gelen yetkililer 2-3 saat geç gelmesine rağmen bırakın onlara tepki göstermeyi, eve götürüp ağırlamaya çalışıyorlar çünkü el altından birşey yaptırabilirmiyim derdindeler, ama herkes dürüst davranırsa sorun olmaz</p><p>Bizim bölgedeki çoğu tapular hala dedelerinin üzerinde olduğu için, çoğu insan ne tarlasını satabiliyor ne kiraya verebiliyor, geçen bir köyde devlet gölet yapmak için kamulaştırma yaptı 10 dönüm tarla için 140 mirasçı ortaya çıktı, bu sorunu ancak toplulaştırma ile çözülebilir</p><p>Belki şehir merkezlerine yakın köylerin arazileri kıymetli olduğu için, sorunlar daha fazla olabilir ama bizim bölge gibi hem şehir merkezine uzak hemde araziler para etmediği yerler için toplulaştırma çok önemli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 978194, member: 57777"] [b]Ynt: Tarım Reformu Genel Müdüründen köylülere: Eşkıya mısınız?[/b] Geçen yıl Toplulaştırma için yetkililer gelip bilgi verdiler, herkes soru sordu cevap verdi, bende ısrarla bir soru sordum, toplulaştırma yapılacaksa kanuni dayanağı nedir? Hangi kanuna göre bu toplulaştırmayı yapacaksınız diye sordum bana verilen cevap şu oldu, hiçbir kanuni dayanağı yoktur sadece bireyin rızası ile yapılacaktır diye cevap verdiler, toplulaştırmayı yapacak şirket sadece projeye göre yetkisi vardır bu projeyede son halini alana kadar en az 5-6 kere ihtiraz süreci var, askı süresince ihtirazlar dikkate alınıyor herkesin onayı alındıktan sonra liste en son halini alıyor, ama herkesi memnun etmek kolay değil Birazda bu durum köy halkının tutumuna bağlı, bazıları torpille iş yaptırmanın derdinde, geçen gün bir başlıktada yazmıştım ilçe tarımdan gelen yetkililer 2-3 saat geç gelmesine rağmen bırakın onlara tepki göstermeyi, eve götürüp ağırlamaya çalışıyorlar çünkü el altından birşey yaptırabilirmiyim derdindeler, ama herkes dürüst davranırsa sorun olmaz Bizim bölgedeki çoğu tapular hala dedelerinin üzerinde olduğu için, çoğu insan ne tarlasını satabiliyor ne kiraya verebiliyor, geçen bir köyde devlet gölet yapmak için kamulaştırma yaptı 10 dönüm tarla için 140 mirasçı ortaya çıktı, bu sorunu ancak toplulaştırma ile çözülebilir Belki şehir merkezlerine yakın köylerin arazileri kıymetli olduğu için, sorunlar daha fazla olabilir ama bizim bölge gibi hem şehir merkezine uzak hemde araziler para etmediği yerler için toplulaştırma çok önemli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarım Reformu Genel Müdüründen köylülere: Eşkıya mısınız?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt