PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarım teşvikleri sil baştan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yanlız adam" data-source="post: 165768" data-attributes="member: 4531"><p><strong>Ynt: Tarım teşvikleri sil baştan</strong></p><p></p><p>Arkadaşım israfa bende karşıyım 100 dölüm yeri olan kişinin 95 veya 100 beygirlik motor almasınada karşıyım ama mesela sende 400 dölümden fazla tarla işliyormuşsun sen daha kaç sene bu işi bu tıraktörle götüre bileceksin 6-7 sene sonra elindeki 285 in değeri ne olaçak. Eğer teknolojinin gerisinde kalırsan elindeki malzemeyi demir fiyatına satarsın.</p><p>Bak ben 1994 te 285 S aldık 247 milyona daha bu seneye kadar hep kullandım ama artık antakım başladı rektefiye istiyor arka hidrolik kollarından arıza açıyor yani yavaş yavaş motorun ömrü bitiyor.</p><p>Meçbur bir yerden sonra değiştirmek zorundasın eğer bu işi devam ettireceksin.Hem birazda yeni teknolajiden faydalanmak ve rahat işçilik yapmak bizimde hakkımız olsun arkadaş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yanlız adam, post: 165768, member: 4531"] [b]Ynt: Tarım teşvikleri sil baştan[/b] Arkadaşım israfa bende karşıyım 100 dölüm yeri olan kişinin 95 veya 100 beygirlik motor almasınada karşıyım ama mesela sende 400 dölümden fazla tarla işliyormuşsun sen daha kaç sene bu işi bu tıraktörle götüre bileceksin 6-7 sene sonra elindeki 285 in değeri ne olaçak. Eğer teknolojinin gerisinde kalırsan elindeki malzemeyi demir fiyatına satarsın. Bak ben 1994 te 285 S aldık 247 milyona daha bu seneye kadar hep kullandım ama artık antakım başladı rektefiye istiyor arka hidrolik kollarından arıza açıyor yani yavaş yavaş motorun ömrü bitiyor. Meçbur bir yerden sonra değiştirmek zorundasın eğer bu işi devam ettireceksin.Hem birazda yeni teknolajiden faydalanmak ve rahat işçilik yapmak bizimde hakkımız olsun arkadaş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarım teşvikleri sil baştan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt