PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Tarıma Yeni Başlıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 673396" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Tarıma Yeni Başlıyorum</strong></p><p></p><p>hobi niyetine yaparsanız ek gelirinizde varsa sorun yok</p><p>yada beni geçindirsin onun dışında bir beklentim yok derseniz ozaman yine sorun yok</p><p>açlıktan ölen olmadı bu memlekette henüz</p><p></p><p></p><p>yorumunuza katılmıyorum</p><p>illaki geçiniyor çiftçiler</p><p>illaki aç kalmıyor </p><p>fakat maliyetler nekadar yükseldi hiç haberiniz yokmuş gibi msj yazıyorsunuz</p><p>amaç geçinmekse azıcık traktör kullanamyı biliyorsa 1000-1500 lira artı çiftçi bagkuruna hereyrde iş bulur konuyu açan arkadaş</p><p>60 dekar tarladada geçinir oda dogru yalnız sizin çiftçiler aglıyor demeniz yanlış</p><p>aglamayan illaki birinin torunudur veya biryerlerde bir dayısı vardır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 673396, member: 33118"] [b]Ynt: Tarıma Yeni Başlıyorum[/b] hobi niyetine yaparsanız ek gelirinizde varsa sorun yok yada beni geçindirsin onun dışında bir beklentim yok derseniz ozaman yine sorun yok açlıktan ölen olmadı bu memlekette henüz yorumunuza katılmıyorum illaki geçiniyor çiftçiler illaki aç kalmıyor fakat maliyetler nekadar yükseldi hiç haberiniz yokmuş gibi msj yazıyorsunuz amaç geçinmekse azıcık traktör kullanamyı biliyorsa 1000-1500 lira artı çiftçi bagkuruna hereyrde iş bulur konuyu açan arkadaş 60 dekar tarladada geçinir oda dogru yalnız sizin çiftçiler aglıyor demeniz yanlış aglamayan illaki birinin torunudur veya biryerlerde bir dayısı vardır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Tarıma Yeni Başlıyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt