PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TARIMCILIK !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="taner45" data-source="post: 749344" data-attributes="member: 51807"><p><strong>Ynt: TARIMCILIK !!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>önümde en az 1-1.5 yıl var bu iş için şimdiden altyapısını hazırlamakla ancak azda borcum var 4-5 bin kadar onları o sürede ancak bitiririm. ama ekipman olmadan da iş yürümez diye düşünüyorum. bi nevi düşüncem ilk yıl biraz kar zarar kısmına bakmadan işe başlangıç olarak 40-50 dönüm yer yapmayı düşünüyorum sona dan yerleri büyüterek devamlılığı düşünüyorum bağ eksem en az verime geçirmek için 3-4 yılım gidecek :S bir yandan icarla tarlayla uğraşırken bi yandan 2-3 dönüm arazi satın alıp yavaş yavaş bağ ekmeye başlasam nasıl olur acaba? bu sermayeyi toplayabilir miyim ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="taner45, post: 749344, member: 51807"] [b]Ynt: TARIMCILIK !!![/b] önümde en az 1-1.5 yıl var bu iş için şimdiden altyapısını hazırlamakla ancak azda borcum var 4-5 bin kadar onları o sürede ancak bitiririm. ama ekipman olmadan da iş yürümez diye düşünüyorum. bi nevi düşüncem ilk yıl biraz kar zarar kısmına bakmadan işe başlangıç olarak 40-50 dönüm yer yapmayı düşünüyorum sona dan yerleri büyüterek devamlılığı düşünüyorum bağ eksem en az verime geçirmek için 3-4 yılım gidecek :S bir yandan icarla tarlayla uğraşırken bi yandan 2-3 dönüm arazi satın alıp yavaş yavaş bağ ekmeye başlasam nasıl olur acaba? bu sermayeyi toplayabilir miyim ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TARIMCILIK !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt