PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TARIMCILIK !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ermana" data-source="post: 749417" data-attributes="member: 51553"><p><strong>Ynt: TARIMCILIK !!!</strong></p><p></p><p>bence en güzelini düşünüyorsun. alaleme amelelik yap elde var sıfır. insanın değil toprağın kölesi ol her zaman kazanırsın.</p><p>çalışmaktan kaçmazsan birazda kafan çalışıyorsa köy yerinde her zaman ekmek var. insanlar köyde tarlasını tezeğini bırakıyor fabrikalara asgari ücret ile çalışmaya kaçıyorlar. hayatlarının sonuna kadar insanın kölesi oluyorlar. ben kendimi bildim bileli çiftçiler para yok para yok diye ağlaşıyorlar,bütün gün kahvede oturuyorlar hasat zamanlarıda pavyonlarda (her çiftçi üzerine alınmasın buralarda böyledir). hepsi şehirde bir sürü ev alıyor arabalar altlarında. ben özel sektörde 15 senedir çalışıyorum elde var 0. bende eşimin köyünde ufaktan bir şeyler yapmaya çalışıyorum. ben şehirde doğdum büyüdüm ancak hayat köyde güzel.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ermana, post: 749417, member: 51553"] [b]Ynt: TARIMCILIK !!![/b] bence en güzelini düşünüyorsun. alaleme amelelik yap elde var sıfır. insanın değil toprağın kölesi ol her zaman kazanırsın. çalışmaktan kaçmazsan birazda kafan çalışıyorsa köy yerinde her zaman ekmek var. insanlar köyde tarlasını tezeğini bırakıyor fabrikalara asgari ücret ile çalışmaya kaçıyorlar. hayatlarının sonuna kadar insanın kölesi oluyorlar. ben kendimi bildim bileli çiftçiler para yok para yok diye ağlaşıyorlar,bütün gün kahvede oturuyorlar hasat zamanlarıda pavyonlarda (her çiftçi üzerine alınmasın buralarda böyledir). hepsi şehirde bir sürü ev alıyor arabalar altlarında. ben özel sektörde 15 senedir çalışıyorum elde var 0. bende eşimin köyünde ufaktan bir şeyler yapmaya çalışıyorum. ben şehirde doğdum büyüdüm ancak hayat köyde güzel. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TARIMCILIK !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt