PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
tarımda domuz zararı ve önemleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="JohnBoz" data-source="post: 705371" data-attributes="member: 48497"><p><strong>Ynt: tarımda domuz zararı ve önemleri</strong></p><p></p><p>Geçen sene tarlaya kavun ektik 10 dönümde neyse yazın geldi haftasonu geldiğimde tarlaya baktım 8 dönümde kavun resmen parçaladılar ayak izleri var yani domuzu başbelasıdır beni çok sinir bozdu yani 10 senede beri ekiyorduk. İlk defa oldu köy arkadaşlarını konuştum 2 günlüğü izinli ova bölgeye gittim boş yer ovada domuzları gıda için tuzak kurduk. Gece zamanda doluay var bekçiği yapıyordu domuz grubu geldi bir baktım onlarca domuz var. bay-*s Herkesle sessizce uyandırdık. Tüfek hazır nişan al. Ateş ettik gerisi hızla kaçırdılar Tüm domuzları erkekti. Hiç dişi bile yok. Hayatta ilginç bile. Ne yapacağım işte. bim-*s Sonrada tarlaya hurda demir dilek ve tel çit çektik herşey ucuzla oldu. Size kolay gelsin. İyi akşamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JohnBoz, post: 705371, member: 48497"] [b]Ynt: tarımda domuz zararı ve önemleri[/b] Geçen sene tarlaya kavun ektik 10 dönümde neyse yazın geldi haftasonu geldiğimde tarlaya baktım 8 dönümde kavun resmen parçaladılar ayak izleri var yani domuzu başbelasıdır beni çok sinir bozdu yani 10 senede beri ekiyorduk. İlk defa oldu köy arkadaşlarını konuştum 2 günlüğü izinli ova bölgeye gittim boş yer ovada domuzları gıda için tuzak kurduk. Gece zamanda doluay var bekçiği yapıyordu domuz grubu geldi bir baktım onlarca domuz var. bay-*s Herkesle sessizce uyandırdık. Tüfek hazır nişan al. Ateş ettik gerisi hızla kaçırdılar Tüm domuzları erkekti. Hiç dişi bile yok. Hayatta ilginç bile. Ne yapacağım işte. bim-*s Sonrada tarlaya hurda demir dilek ve tel çit çektik herşey ucuzla oldu. Size kolay gelsin. İyi akşamlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
tarımda domuz zararı ve önemleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt