PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımda kadın patronlar geliyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ağır Abi" data-source="post: 820374" data-attributes="member: 168"><p><strong>Türkiye ' de ilk kez uygulanacak Kırsal Kesimde Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Projesi ile tarım sektöründe girişimci adayı kadın çiftçilere 30 bin liraya kadar hibe destek sağlanacak.</strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>İZMİR - Türkiye ' de ilk kez İzmir ' de uygulanacak Kırsal Kesimde Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Projesi ile tarım sektöründe kadın girimciliğinin önü açılacak.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından bakanlık desteği ve KOSGEB işbirliğiyle yürütülecek Kırsal Kesimde Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Projesi ile tarım sektöründe kadın girişimciliğinin önü açılacak.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Girişimci 50 kadın çiftçiye eğitim imkanı</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Projeyle tarım sektöründe kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci ruha sahip 50 kadın çiftçi eğitim alma imkanı bulacak. Kendisi ya da eşi, birinci derece akrabası Çiftçi Kayıt Sistemi ' ne kayıtlı 18 yaşını doldurmuş, ilkokul mezunu kadınlar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık il veya ilçe müdürlüklerine 31 Mart ' a kadar başvurabilecek.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>30 bin liraya kadar hibe desteği</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Katılımcıların belirlenmesinin ardından 8 Nisan ' da 10 günlük eğitime alınacak girişimci adaylarına, yöresel ürünlerin işlenmesi ve pazarlanması, kırsal alanda eko-turizm, finansman imkanlarına ulaşım gibi konuları kapsayacak eğitim süreci sonunda hazırlayacakları iş fikirlerinin kabl edilmesi halinde KOSGEB tarafından 30 bin liraya kadar hibe destek sağlanacak. </strong></p><p> <strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ağır Abi, post: 820374, member: 168"] [b]Türkiye ' de ilk kez uygulanacak Kırsal Kesimde Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Projesi ile tarım sektöründe girişimci adayı kadın çiftçilere 30 bin liraya kadar hibe destek sağlanacak. İZMİR - Türkiye ' de ilk kez İzmir ' de uygulanacak Kırsal Kesimde Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Projesi ile tarım sektöründe kadın girimciliğinin önü açılacak. İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından bakanlık desteği ve KOSGEB işbirliğiyle yürütülecek Kırsal Kesimde Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Projesi ile tarım sektöründe kadın girişimciliğinin önü açılacak. Girişimci 50 kadın çiftçiye eğitim imkanı Projeyle tarım sektöründe kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci ruha sahip 50 kadın çiftçi eğitim alma imkanı bulacak. Kendisi ya da eşi, birinci derece akrabası Çiftçi Kayıt Sistemi ' ne kayıtlı 18 yaşını doldurmuş, ilkokul mezunu kadınlar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık il veya ilçe müdürlüklerine 31 Mart ' a kadar başvurabilecek. 30 bin liraya kadar hibe desteği Katılımcıların belirlenmesinin ardından 8 Nisan ' da 10 günlük eğitime alınacak girişimci adaylarına, yöresel ürünlerin işlenmesi ve pazarlanması, kırsal alanda eko-turizm, finansman imkanlarına ulaşım gibi konuları kapsayacak eğitim süreci sonunda hazırlayacakları iş fikirlerinin kabl edilmesi halinde KOSGEB tarafından 30 bin liraya kadar hibe destek sağlanacak. [/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımda kadın patronlar geliyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt