PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarımda kalkınma modeli gibi proje: Hudutsuz köyler!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 710466" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: Tarımda kalkınma modeli gibi proje: Hudutsuz köyler!</strong></p><p></p><p></p><p>Doğru diyorsun , büyük tarlalar olsa hepimiz ortak vs çalışsak , en küçük parsel 20 dekar ve üzeri olsa.</p><p>Lakin bir komşumuz ile ortak bir makina vs alıp problemsiz bir şekilde kaçımız kullanabiliyoruz?</p><p>Derdim bu , anlatmak istediğim bu.</p><p>Ayrıca bunu tasnif etmek , düzenlemekte epeyce mağduriyete yol açmayacak mı?</p><p>Parası ve imkanı olan zaten arazi toplulaştırma yapıyor , sınır parselleri alarak , yer toplayarak.</p><p>Ben siyasilerden en önemli icraat olarak refah seviyesinde artış bekliyorum , bize en önemli yansıması bu olur.</p><p>Her zaman söylerim ekonomi ve geçim siyaset üstüdür , milli bir meseledir , böyle yaklaşılıp çözülmesi lazım.</p><p>Lakin bu olacak gibi durmuyor , kimsenin işine gelmiyor siyasiler tarafında.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 710466, member: 1424"] [b]Ynt: Tarımda kalkınma modeli gibi proje: Hudutsuz köyler![/b] Doğru diyorsun , büyük tarlalar olsa hepimiz ortak vs çalışsak , en küçük parsel 20 dekar ve üzeri olsa. Lakin bir komşumuz ile ortak bir makina vs alıp problemsiz bir şekilde kaçımız kullanabiliyoruz? Derdim bu , anlatmak istediğim bu. Ayrıca bunu tasnif etmek , düzenlemekte epeyce mağduriyete yol açmayacak mı? Parası ve imkanı olan zaten arazi toplulaştırma yapıyor , sınır parselleri alarak , yer toplayarak. Ben siyasilerden en önemli icraat olarak refah seviyesinde artış bekliyorum , bize en önemli yansıması bu olur. Her zaman söylerim ekonomi ve geçim siyaset üstüdür , milli bir meseledir , böyle yaklaşılıp çözülmesi lazım. Lakin bu olacak gibi durmuyor , kimsenin işine gelmiyor siyasiler tarafında. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarımda kalkınma modeli gibi proje: Hudutsuz köyler!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt