PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımda 'sınırsız' üretime geçiliyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_cebeci" data-source="post: 392301" data-attributes="member: 20991"><p><strong>Ynt: Tarımda 'sınırsız' üretime geçiliyor</strong></p><p></p><p>Arazi toplulaştırmasi ile ilgili biraz araştırma yaptım.</p><p>İşleyiş şöyle; Köyün %51 ' i vekalet verecek, (Arazi ve nüfüs olarak) Tarım müdürlüklerinde arazi toplulaştırması yapılan bölümler var. Oradan görevliler arazi üzerinde gerekli masa ve etüd çalışmalarını yacaklar.</p><p>Araziler 1-2-3-4. Gibi, sınıflara ayırılacak. Bunun %10 ' unu yol, kanal gibi alt yapı hizmetleri için bedeli mukabili kamulaştırılacak 1. Sınıf arazide 10 dönüm yeri olan birisi 1. Sınıftan 9 Dönüm ve bir dönümün parasını alacak. Eğer 2. Sınıf araziden yer isterse ona 12 dönüm yer verilicek. Devletin görevlendirdiği teknik elemanların yanı sıra köyden de bilirkişiler çalışmalara katılacaklar. (Nail muhtar aslında bu iş için elini taşın altına koysa fena olmaz.)) Ben bunları öğrendikten sonra köyde arazisi ve nüfüsu olan arkadaşların en akıllı bildiklerimle görüştüm. </p><p>Sonuç ne oldu? </p><p>Hiç olumlu cevap alamadım.</p><p>olsun.</p><p>Ben pes etmeyeceğim, </p><p>Kim bilir?</p><p>Belki başarırım.</p><p>Belkide başaramam, </p><p>Ama genede devam edeceğim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_cebeci, post: 392301, member: 20991"] [b]Ynt: Tarımda 'sınırsız' üretime geçiliyor[/b] Arazi toplulaştırmasi ile ilgili biraz araştırma yaptım. İşleyiş şöyle; Köyün %51 ' i vekalet verecek, (Arazi ve nüfüs olarak) Tarım müdürlüklerinde arazi toplulaştırması yapılan bölümler var. Oradan görevliler arazi üzerinde gerekli masa ve etüd çalışmalarını yacaklar. Araziler 1-2-3-4. Gibi, sınıflara ayırılacak. Bunun %10 ' unu yol, kanal gibi alt yapı hizmetleri için bedeli mukabili kamulaştırılacak 1. Sınıf arazide 10 dönüm yeri olan birisi 1. Sınıftan 9 Dönüm ve bir dönümün parasını alacak. Eğer 2. Sınıf araziden yer isterse ona 12 dönüm yer verilicek. Devletin görevlendirdiği teknik elemanların yanı sıra köyden de bilirkişiler çalışmalara katılacaklar. (Nail muhtar aslında bu iş için elini taşın altına koysa fena olmaz.)) Ben bunları öğrendikten sonra köyde arazisi ve nüfüsu olan arkadaşların en akıllı bildiklerimle görüştüm. Sonuç ne oldu? Hiç olumlu cevap alamadım. olsun. Ben pes etmeyeceğim, Kim bilir? Belki başarırım. Belkide başaramam, Ama genede devam edeceğim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımda 'sınırsız' üretime geçiliyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt