PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarımı Nasıl Kurtarırız ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Azapbey" data-source="post: 993738" data-attributes="member: 41833"><p><strong>Ynt: Tarımı Nasıl Kurtarırız ?</strong></p><p></p><p>Gelelim benim önerilerime ilk önce toprak reformu benim bölgem için öyle araziler hisseli kimse yatırım yapamıyor neticesi sulu tarım yok nadas sistemi var yarı icarcı tarlayı alır diye tarladan bir tane bile taş atmazlar biz dahil buna paralel mekanizasyon büyük tarla büyük ekipman daha az masraf daha çok para herkes diyor ürünümüz ucuz girdiler pahalı örğütlenme kooperatif maalesef ülkemizde olmaz bunu akıldan çıkartıp çeşitle yönelmeliyiz hiç değişe en az bir çiftçi senede 5 çeşit ekerse muhakkak biri tutar ucuz mazot ucuz gübre olmasın niye mi</p><p>Zenginin daha çok zengin olması küçük çiftçiye misal 10 lira kar edecek arazi çok olan zengin çiftçiye 100 lira yani yine kar zenginin tddk o kadar hibe verdi bi bakın trilyonluk adamlar yararlandı zaten kıt kanaat geçinenler yine yok varsa bi kusurum af ola</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Azapbey, post: 993738, member: 41833"] [b]Ynt: Tarımı Nasıl Kurtarırız ?[/b] Gelelim benim önerilerime ilk önce toprak reformu benim bölgem için öyle araziler hisseli kimse yatırım yapamıyor neticesi sulu tarım yok nadas sistemi var yarı icarcı tarlayı alır diye tarladan bir tane bile taş atmazlar biz dahil buna paralel mekanizasyon büyük tarla büyük ekipman daha az masraf daha çok para herkes diyor ürünümüz ucuz girdiler pahalı örğütlenme kooperatif maalesef ülkemizde olmaz bunu akıldan çıkartıp çeşitle yönelmeliyiz hiç değişe en az bir çiftçi senede 5 çeşit ekerse muhakkak biri tutar ucuz mazot ucuz gübre olmasın niye mi Zenginin daha çok zengin olması küçük çiftçiye misal 10 lira kar edecek arazi çok olan zengin çiftçiye 100 lira yani yine kar zenginin tddk o kadar hibe verdi bi bakın trilyonluk adamlar yararlandı zaten kıt kanaat geçinenler yine yok varsa bi kusurum af ola [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarımı Nasıl Kurtarırız ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt