PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımın Türkiye Ekonomisindeki Yeri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tsakalli" data-source="post: 399692" data-attributes="member: 9202"><p><strong>Ynt: Tarımın Türkiye Ekonomisindeki Yeri</strong></p><p></p><p>sayın köylü kardeşim çok güzel konular açıyorsun ve bizde konularını takip ediyoruz.bu konular için teşekkür ederim.konu için yorumuma gelince ben trakyada ikamet ediyorum .buradaki köylerimizin hali içler acısı şu yüzden.artık genç nüfus ne yazık ki köyde değil şehirde ikamet ediyor ve kamu ,hizmet, pazarlama gibi diğer sektörlerde iş yapmaya çalışıyor.ne yazıktır ki köylerimiz de artık 40 yaş ve üzerinde genellikle üretim potansiyeli olmayan yaşlılarımız kaldı.merak ettiğim şu bütün bu üretim modellerini uygulamaya geçirsek bile tarımsal iş gücünü diğer sektörlere aktarmış bir türkiye cumhuriyetinde tarımsal üretimimizi kim gerçekleştirecek.şunu iddaa ediyorum ki on yıl sonra tarımda çalışacak insan gücümüz kalmayacak.köyden kente göç hızlı gerçekleşir ama aksi yöndeki göç çok zorunlu nedenler olmadıkça çok ama çok zordur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tsakalli, post: 399692, member: 9202"] [b]Ynt: Tarımın Türkiye Ekonomisindeki Yeri[/b] sayın köylü kardeşim çok güzel konular açıyorsun ve bizde konularını takip ediyoruz.bu konular için teşekkür ederim.konu için yorumuma gelince ben trakyada ikamet ediyorum .buradaki köylerimizin hali içler acısı şu yüzden.artık genç nüfus ne yazık ki köyde değil şehirde ikamet ediyor ve kamu ,hizmet, pazarlama gibi diğer sektörlerde iş yapmaya çalışıyor.ne yazıktır ki köylerimiz de artık 40 yaş ve üzerinde genellikle üretim potansiyeli olmayan yaşlılarımız kaldı.merak ettiğim şu bütün bu üretim modellerini uygulamaya geçirsek bile tarımsal iş gücünü diğer sektörlere aktarmış bir türkiye cumhuriyetinde tarımsal üretimimizi kim gerçekleştirecek.şunu iddaa ediyorum ki on yıl sonra tarımda çalışacak insan gücümüz kalmayacak.köyden kente göç hızlı gerçekleşir ama aksi yöndeki göç çok zorunlu nedenler olmadıkça çok ama çok zordur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Tarımın Türkiye Ekonomisindeki Yeri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt