PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarımköy projesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mustafaşahin" data-source="post: 1347562" data-attributes="member: 81902"><p>Bizim gibi çin değilde zengine çalışırlar ziya tarım 800bin dolum yerini birlestirm k içindir veya bilmediğimiz bSka zenginlere Araplara tarla satacaklar yakında köylere Suriyelileri yerlestirirseler şaşmayın ülkeyi batirdilar nasılsa borç taksitlerin odeyemecek duruma gelmiş hazine sosyal güvenlik kurumuna ödeme yapamamış yakında ödemelerde hastanelerde daha çok sıkıntılar çıkacak devlet hastaneleri kalp pili vs para tutanları özele sevk ediyor kaynanam 5aydir ameliyat olamıyor doktor yok virüs bahanesi ile ülke bitti ne uçması adamlar baraj temeli attım diyorlsr baraj yok dinozor parka Ankara'da 750milyon dolar yemişler Mansur yavaştan öğreniyoruz İstanbul dahada karışık oras 25yil öncesi dahil bunlar gitmeden ogrenemeyiz çok baskı var imamogluna TOKİ ilk kuruluş amacı köylere çok ucuza ev yapmaktı çok garibanlar TOKİ amacından çıkıp yandaşları ,engin ediyor TOKİ'nin yüzlerce milyar dolar parası olmalı denetl n motor varlık fonu iflas etmiş bilemiyorum milletti toplu konutlara toplayıp köyleri satarlar para lazım Kanal üzerinden karara neyleri sattıkları belli değil ulkmemizde yabancılara tekellik vermişler bu kış fabrikalar kapanınca çok kişi aç kalacak ben çimento fabrikasında çalışıyorum ilk defa bu yaz 2ay ucretsize çıkardılar kışın kaç ayucretsize çıkarız bilemiyorum parası olan daha zengin açlar ölecek nüfusu azaltacaklar sıkı tutun alım cumhurbaskanlik sistemi uçuyoruz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafaşahin, post: 1347562, member: 81902"] Bizim gibi çin değilde zengine çalışırlar ziya tarım 800bin dolum yerini birlestirm k içindir veya bilmediğimiz bSka zenginlere Araplara tarla satacaklar yakında köylere Suriyelileri yerlestirirseler şaşmayın ülkeyi batirdilar nasılsa borç taksitlerin odeyemecek duruma gelmiş hazine sosyal güvenlik kurumuna ödeme yapamamış yakında ödemelerde hastanelerde daha çok sıkıntılar çıkacak devlet hastaneleri kalp pili vs para tutanları özele sevk ediyor kaynanam 5aydir ameliyat olamıyor doktor yok virüs bahanesi ile ülke bitti ne uçması adamlar baraj temeli attım diyorlsr baraj yok dinozor parka Ankara'da 750milyon dolar yemişler Mansur yavaştan öğreniyoruz İstanbul dahada karışık oras 25yil öncesi dahil bunlar gitmeden ogrenemeyiz çok baskı var imamogluna TOKİ ilk kuruluş amacı köylere çok ucuza ev yapmaktı çok garibanlar TOKİ amacından çıkıp yandaşları ,engin ediyor TOKİ'nin yüzlerce milyar dolar parası olmalı denetl n motor varlık fonu iflas etmiş bilemiyorum milletti toplu konutlara toplayıp köyleri satarlar para lazım Kanal üzerinden karara neyleri sattıkları belli değil ulkmemizde yabancılara tekellik vermişler bu kış fabrikalar kapanınca çok kişi aç kalacak ben çimento fabrikasında çalışıyorum ilk defa bu yaz 2ay ucretsize çıkardılar kışın kaç ayucretsize çıkarız bilemiyorum parası olan daha zengin açlar ölecek nüfusu azaltacaklar sıkı tutun alım cumhurbaskanlik sistemi uçuyoruz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tarımköy projesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt